Grațiela și Andrei Duban și-au aniversat fiul. ”Mă obligi să fiu varianta mea cea mai bună”

01.03.2021, 15:42
Grațiela și Andrei Duban și-au aniversat fiul. ”Mă obligi să fiu varianta mea cea mai bună”
Grațiela și Andrei Duban și-au aniversat fiul. ”Mă obligi să fiu varianta mea cea mai bună”

Actorii Grațiela și Andrei Duban l-au aniversat în weekend pe fiul lor, Armin.

Grațiela și Andrei Duban formează o familie fericită alături de fiul lor, armin. Micuțul și-a aniversat ziua de naștere în weekend.  Cuu această ocazie, Grațiela Duban a transmis un mesaj emoționant pe contul său de socializare, însoțit de mai multe fotografii cu Armin.

”Fiecare zi alături de el este o BUCURIE❣️ Nu-mi vine sa cred ca eu ( cu ajutorul lui @andrei_duban ??) suntem părinții unei așa MINUNI❣️ Acest SUFLETEL are grija mereu sa-mi tina rezervorul iubirii plin❣️ De la el învăț zilnic cât de importantă este comunicarea și ca fără rabdare nu poți face un om sa crească armonios. Armin Matei @armind2012 ești copilul meu PERFECT și ma “obligi” sa fiu varianta mea cea mai buna❣️Te ubesc?❣️ La mulți ani❣️”, a scris Grațiela Duban în mediul online.

Cum s-au cunoscut Grațiela și Andrei Duban

Grațiela și Andrei Duban s-au cunoscut în anul 2010, pe litoral. ”Pe Andrei l-am cunoscut la mare, în 2010… Eu eram în Olimp, el în Jupiter, făceam program artistic. Şi în 2011 ne-am căsătorit”, dezvăluia vedeta într-un interviu pentru click.ro.

Actrița explica și ce a atras-o cel mai mult la partenerul ei de viață: ”Ochii. Nu ştiam că îi are albaştri şi faptul că m-a înconjurat cu dragoste şi bunătate”.

Grațiela Duban a spus și care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care i-a făcut-o partenerul său de viață: ”Mie îmi place să adorm mângâiată… Iar Andrei, la începutul relaţiei, mi-a zis într-o seară: “Aş vrea să fac lucrul ăsta toată viaţa””.

A participat la ”Survivor România” și a fost implicată în numeroase conflicte

Grațiela Duban a participat la prima ediție a show-ului ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D. Actrița a făcut parte din echipa Faimoșilor. Pe durata competiției, vedeta a fost implicată în numeroase discuții cu Elena Ionescu, dar și cu Cristina Șișcanu.

”Cu Grațiela am avut o relație foarte bună la început, ne-am împărtășit multe din experiențele de viață, eram două mame, aveam copii acasă, vorbeau despre lucruri foarte frumoase. Apoi, nu știu cum… totul s-a rupt! Nu am înțeles-o de ce! La un moment dat… mă gândeam ”Doamne, cum poți să împărtășești atâtea cu o persoană și ea să se ducă să le spună lucruri intime, mai ales băieților, și, apoi, să îmi mai aud și niște lucruri… Să nu mai spun și despre niște scenarii ce au fost făcute, fiindcă în ”Survivor” au existat și scenarii din păcate… A fost dureros să vezi că un om căruia nu i-ai făcut nimic rău, să se comporte așa… fiindcă eu Grațielei nu i-am făcut nimic rău”, a declarat Elena Ionescu.

La rândul ei, după ieșirea din competiție, Cristina Șișcanu a afirmat că nu are ce să discute cu Grațiela Duban. ”De atunci nu am mai vorbit și nici nu știu ce aș mai putea să vorbesc cu ea. Cu ceilalți care au ieșit am rămas apropiată. Cum ea zice că are niște principii în viață, pe care oricum la Survivor le-a aplicat doar în cazul meu, am și eu principii. Eu dacă cumva am zis că sunt alături de un om, sunt alături de el. Am zis și acolo, că mă așteptam ca Grațiela să acționeze mai cerebral (…). Ea (n.r Grațiela) când a venit nu m-a sunat, deși noi, cu Ruby, cu Bogdan , ne-am întâlnit înainte să fie nebunia asta cu coronavirusul. Ea când a venit nu m-a sunat, nici eu n-am sunat-o. Mi s-a părut ciudat ce s-a întâmplat atunci, ea știe, a văzut că am dat declarații pe subiectul ăsta”, a spus Cristina Șișcanu.

citește și...