FOTO / Ce siluetă afișează Amna în costum de baie. Cântăreața arată bine de tot!

31.01.2021, 10:10
FOTO / Ce siluetă afișează Amna în costum de baie. Cântăreața arată bine de tot!
FOTO / Ce siluetă afișează Amna în costum de baie. Cântăreața arată bine de tot!

Amna, pe numele său real Cristina Andreea Mușat, afișează un trup de invidiat în costum de baie.

Cânmtăreața Amna are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Este posesoarea unui trup cu forme foarte bine conturate.

În costum de baie, artista afișează o siluetă de vis. Recent, Amna și-a încântat admiratorii din mediul online cu mai multe fotografii în care își etalează trupul în costum de baie.

Amna a divorțat și are un băiețel

Cântăreața Amna a explicat în ce relații a rămas cu fostul său partener de viață, împreună cu care are un băiețel. Amna a divorțat de tatăl fiului său după nouă ani de căsnicie. În anul 2019, la finalul lunii iulie, solista a anunțat pe Facebook că s-a despărțit de Cristi Mușat.

„Suntem civilizați. Nu ne vizităm. Ia copilul, îl aduce când trebuie. Nu ieșim la cafele, nu ieșim la mese. Suntem civilizați și în limita bunului simț”, a declarat Amna la o emisiune de televiziune.

Artista consideră că este făcută pentru viața de familie. „Sunt sigură că sunt făcută pentru viața de familie pentru că nu am stat degeaba 12 ani cu un om și nici el nu a stat degeaba cu mine. Cu siguranță și el este făcut pentru viața de familie doar că, din păcate, drumurile noastre cu unele persoane sunt limitate. Momentan sunt singură, cu băiețelul meu. Avem tot ce ne trebuie. M-am focusat foarte mult pe carieră”, a mai spus ea.

Amna a fost concurentă la ”Survivor România”

Amna a făcut parte din echipa Faimoșilor de la competiția ”Survivor România”, transmisă de postul de televiziune Kanal D. Amna a fost eliminată din concurs în urma voturilor telespectatorilor. 

Amna a avut probleme de sănătate la competiția la care a fost concurentă. Ajunsă în România din Republica Dominicană, artista a afirmat că urmează să se opereze. ”M-am simțit foarte rău, am început să mă deshidratez, după care am ajuns la spital. Primul doctor nu și-a dat seama de nimic, al doilea doctor m-a trimis direct la spital de urgență, aveam febră foarte mare și mi-a făcut o serie de analize…În curând mă voi opera și sunt gata să fac și pasul ăsta pentru că este cazul”, a spus Amna.

”Nu m-am dus la Survivor să câștig, m-am dus pentru că-mi doream pentru mine experiența asta. Cine ajunge la Survivor, nu mai pleacă la fel. Ajunge mai puternic, mai încrezător, mai motivat, mai înțelept. Eu asta mi-am dorit pentru mine”, a completat cântăreața.

citește și...