Cum arată Adela Popescu, însărcinată în patru luni, în costum de baie

26.01.2021, 13:35
Cum arată Adela Popescu, însărcinată în patru luni, în costum de baie
Cum arată Adela Popescu, însărcinată în patru luni, în costum de baie

Adela Popescu și-a arătat burtica de gravidă în costum de baie, în vacanța din Maldive.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani. Adela Popescu și familia sa se află în această perioadă în vacanță în Maldive. Însărcinată în patru luni, vedeta și-a arătat burtica de gravidă în costum de baie. ”Fetiță? Băiețel? ?”, este mesajul pe care prezentatoarea TV l-a scris în dreptul imaginii.

”Eu cred că vei fi soacra cu trei nurori”, ”Nu contează cât timp sunteți sănătoși! Totuși ar fi frumos sa aveți și o fetita!”, ”Sperăm ca de data asta sa fie o fetiță!”, ”Sa va dea Dumnezeu fetita de data asta!”, ”Eu cred ca e fetita ❤️ asa pare după burtica”, ”Eu zic băiețel! Vei fi soacra cu 3 nurori!”, ”Dupa forma burticii, cred ca de data asta, va fi fetita”, i-au transmis internauții Adelei Popescu.

Cum au reacționat copii lui Radu Vâlcan și ai Adelei Popescu când au aflat că se mărește familia

Radu Vâlcan a explicat și cum au reacționat cei doi băieți ai lui și ai Adelei Popescu în momentul în care au aflat că în familie mai vine un bebeluș.

„Frăţiorii au aflat deja, iar cel mare, Alexandru, îşi face planuri cum îi îmbracă pe ceilalţi doi în eroii lui în pijamale şi toate personajele acestea pe care le “îmbrăţişează” zi de zi. Sunt fericiţi, în special cel mare pentru că înţelege mai multe, abia aşteaptă”, a dezvăluit prezentatorul TV.

Acesta a comentat și pe marginea decizie Adelei Popescu de a stat acasă în această perioadă, renunțând să mai apară la emisiunea ”Vorbește lumea”. ”Da, într-adevăr va rămâne mai devreme acasă, este şi perioada aceasta destul de agitată cu pandemia, încercăm să ne protejăm pe noi, pe bebluş, pe copii, pe cei în vârstă cu care interacţionăm aproape zilnic, sunt mai multe motive pentru care a ales să rămână acasă până se liniştesc lucrurile”, a afirmat Radu Vâlcan.

citește și...