Jador câștigă cei mai mulți bani la ”Survivor România”. Cât primește pentru o săptămână în Republica Dominicană

18.01.2021, 10:14
Jador câștigă cei mai mulți bani la ”Survivor România”. Cât primește pentru o săptămână în Republica Dominicană
Jador câștigă cei mai mulți bani la ”Survivor România”. Cât primește pentru o săptămână în Republica Dominicană

Cântărețul Jador primește cea mai mare sumă de bani petru participarea sa la show-ul ”Survivor România”.

Jador este unul dintre concurenții care fac parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea de televiziune ”Survivor România„, difuzată de postuil de televiziune Kanal D.

Potrivit click.ro, Jador, pe numele său adevărat Remus Ionuţ Dumitrache, este concurentul din echipa Faimoșilor care primește cea mai mare sumă de bani. Astfel, acesta a obţinut 4.500 de euro pe săptămâna de stat în Republica Dominicană.

Câți bani încasează alți concurenți din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”


Și alți componenți ai echipei Faimoșilor de la ”Survivor România” încasează sume frumoase de bani pentru participarea lor la competiția din Republica Dominicană.

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 31 de ani, şi-a negociat şi ea contractul şi ar fi obţinut 2.500 de euro pe săptămână.

Pe următoarele locuri ca încasări sunt Cătălin Moroşanu , Costi Ioniţă şi Culiţă Sterp care ar fi primit sume între 1.500 şi 3.000 de euro, conform sursei mai sus-menționate.

Daniel Pavel este noul prezentator al emisiunii ”Survivor România”

Noul prezentator al emisiunii este Daniel Pavel. Emisiunea a fost prezentată anterior de Dan Cruceru, cel care a anunțat de curând că nu va mai prezenta și sezonul al doilea al show-ului.

Daniel Pavel a dezvăluit, într-un interviu, cum a primit propunerea de a modera ”Survivor România”.

”Propunerea de a prezenta sezonul al doilea al Survivor România a venit printr-o sincronicitate perfectă cu etapa de viață în care mă aflam cu doar câteva săptămâni în urmă. Urma să finalizez patru ani și jumătate memorabili și foarte plini, profesional și personal, petrecuți pentru startul și consolidarea proiectul primului radio in-store de rețea din România și exploram opțiuni de viitor. Mărturisesc că mi s-au tăiat picioarele la auzul deciziei în favoarea mea a managementului Kanal D. Din secunda următoare însă am început să mă setez psihologic pentru această aventură fără precedent, pentru mine, derulată în asemenea decor de vis, cum este cel din Republica Dominicană. Da, este provocarea vieții mele profesionale, chiar dacă îmi pot aminti, cu drag, și de alte proiecte minunate derulate în trecut, media, antreprenoriale sau din viața de pe mare, ca ofițer de marină comercială. Însă nimic nu se compară cu dimensiunea fenomenului reprezentat de evoluția formatului Survivor la Kanal D. Deși nu este debutul meu pe TV, fiind, în urmă cu câțiva ani, gazda unei emisiuni săptămânale dedicată poveștilor mediului de afaceri românesc, emisiune pe care am realizat-o timp de 2 ani, este, cu siguranță, debutul meu în cel mai complex ”ecosistem” de televiziune: cel al unui show atât de complex, cu un public atât de numeros”, a detaliat Daniel Pavel.

citește și...