Amna, eliminată de la ”Survivor România”. ”Nu-i nimic întâmplător că se întâmplă așa”

18.01.2021, 09:27
Amna, eliminată de la ”Survivor România”. ”Nu-i nimic întâmplător că se întâmplă așa”
Amna, eliminată de la ”Survivor România”. ”Nu-i nimic întâmplător că se întâmplă așa”

Cântăreața Amna a fost eliminată de la show-ul de televiziune ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor.

Amna a fost propusă de echipa Faimoșilor de la ”Survivor România” pentru eliminarea din concursul filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D. Din echipa Războinicilor, Sorin Pușcașu a fost și el nominalizat pentru a părăsi competiția. În ediția de duminică, 17 ianuarie 2021 a show-ului TV, prezentatorul Daniel Pavel a mai facut un anunt important pentru concurenti in primul consiliu de eliminare. Acesta a mentionat cine sunt cei mai votati concurenti de catre public atat in echipa Faimosilor, cat si in echipa Razboinicilor, care la randul lor au mai făcut câte o nominalizare pentru eliminare.

Cel mai votat concurent din echipa Razboinicilor a fost desemnata Roxana Ghita, care l-a propus pentru a părăsi competiția pe Alin. In echipa Faimosilor, cel mai votat concurent de catre public a fost desemnat Jador, care la randul lui a nominalizat-o pe Alexandra Stan. În urma voturilor, cea care a părăsit competiția a fost cântăreața Amna, din echipa Faimoșilor.

Amna, prima declarație după elimibnarea de la ”Survivor România”


După ce a fost eliminată din competiție, Amna a făcut declarații.

“Mult mai puternica! Desi poate pentru telespectatori sau poate pentru colegi nu am fost suficient de puternica! Eu mi-am depasit niste limite! Am invatat sa stau cu mine! Eram tot timpul intr-o fuga nebuna in Bucuresti, telefoane, Instagram-ul, Facebook-ul, retelele de socializare, lucruri de facut, niciodata nu apucam sa stau cu mine! Am intalnit niste oameni, bine ii stiam, dar aici, cum spuneau si Razboinicii, suntem familie! Seara nu ai televizor, nu ai telefon, tot ce poti sa faci e sa comunici cu aproapele tau! Nu-i nimic intamplator ca se intampla asa! Starea mea de sanatate era din ce in ce mai slabita si nici in momentul acesta nu sunt foarte bine! Asa a vrut Dumnezeu sa se intample si le multumesc tuturor sustinatorilor de acasa si ca au inteles ca eu nu mai pot continua! Iar colegii mei nu mai sunt colegi sunt prieteni si sunt familie de fapt! Si mai departe o sa fiu cea mai fericita cand o sa ne intalnim la alte emisiuni sau pe strada sau in studio! Si vreau sa va aplaud din tot sufletul! Va multumesc pentru tot ce m-ati invatat! Survivor Romania e o adevarata experienta pe care merita s-o traiesti si mai departe va doresc sa castigati mancare cu totii, stiu cat de importanta e ca sa puteti sa continuati! Si sunt sigura ca o sa va urmaresc de cate ori o sa fiu acasa! Da, va votez! O sa va sustin de acasa! Va multumesc!”, a spus Amna, potrivit kanald.ro.

Și războinicul Lucian Barbu a fost nevoit să plece din Republica Dominicană, și implicit din competiția ”Survivor România” 2021, după ce s-a accidentat grav la genunchi în cel de-al doilea meci pentru imunitate. „În această seară avem doi concurenți care păresesc competiția Survivor România 2021. Primul concurent care părăsește competiția este cel care are cele mai puține voturi din partea publicului, al doilea care părăsește competiția o face din motive medicale și acesta este Lucian, din echipa Războinicilor. Lucian, în urmă accidentării tale ești silit să părăsești competiția”, a anunțat Daniel Pavel, moderatorul emisiunii, citat de wowbiz.ro.

 

citește și...