FOTO / Ce operații estetice vrea să-și facă Andreea Bănică. Artista arată super bine!

28.12.2021, 10:28
FOTO / Ce operații estetice vrea să-și facă Andreea Bănică. Artista arată super bine!
FOTO / Ce operații estetice vrea să-și facă Andreea Bănică. Artista arată super bine!

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, a vorbit despre operațiile estetice. Vedeta a mărturisit că își dorește și ea anumite intervenții de ordin estetic.  În cadrul unui podcast la care a fost invitată de curând, senzuala artistă a explicat ce anume ar vrea să îmbunătățească la aspectul său fizic.

Andreea Bănică este una dintre cele mai sexy apariții de pe scena muzicală din țara noastră. Vedeta are o siluetă de invidiat și un trup cu forme foarte frumoase.

Cu toate acestea, vedeta a mărturisit, în cadrul unui podcast la care a fost invitată de curând, că ar fi trentată spă recurgă la anumite intervenții de ordin estetic.

Ce operații estetice vrea să-și facă Andreea Bănică.  ”Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc”

Andreea Bănică a mărturisit că și-ar dori să aibă buzele mai mari și ar vrea și o intervenție de ridicare a sânilor.

”Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. (…) Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă”, a explicat Andreea Bănică, potrivit spynews.ro.

Andreea Bănică este căsătorită și are doi copii

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 13 ani. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie. ”Puțini oameni mai știu acum, dar noi ne-am căsătorit chiar de ziua mea. Mi-am dorit să fie o zi specială, să o țin minte toată viața ca pe cea mai frumoasă aniversare. ?? I-a convenit și lui Lucian, că scăpa cu un singur cadou. ?  După nuntă a venit imediat și Sofia, peste ceva ani și Noah, dar când mă uit la poze retrăiesc așa intens ziua aia, de parcă ar fi fost ieri. Mă bucur că am reușit să avem o relație așa lungă și frumoasă, că am fost binecuvântați ca iubirea noastră să dea roade și că am mers prin viață împreună încă de la începuturi… Sunt îndrăgostită și acum de #AcelasiIubit de la Eforie, care mi-a furat un sărut pe faleză când eram puștoaică…”, a mărturisit Andreea Bănică.

 

Andreea Bănică a explicat că, cu ani în urmă, neînțelegerile în cuplu erau legate de cariera sa profesională, dat fiind că Lucian i-a fost impresar. Acum motivul discuțiilor dintre ei este legat de cei doi copii ai lor. „Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă”, a detaliat Andreea Bănică.

citește și...