FOTO / Ce bust generos are Andreea Mantea! Focoasa brunetă și-a expus decolteul

16.08.2021, 11:40
FOTO / Ce bust generos are Andreea Mantea! Focoasa brunetă și-a expus decolteul
FOTO / Ce bust generos are Andreea Mantea! Focoasa brunetă și-a expus decolteul

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, în vârstă de 34 de ani, a postat în mediul online mai multe imagini din vacanță. În fotografiile respective, vedeta apare în ținute sumare, care îi scot în evidență atuurile fizice, în special decolteul generos. Aparițiile Andreei Mantea au atras imediat atenția internauților.

Andreea Mantea este posesoarea unui trup cu forme apetisante.

Pe contul său de pe o rețea de socializaere, Andreea Mantea a postat mai multe fotografii din vacanță, în care apare în ținute care îi  pun în valoare decolteul înnebunitor.

Ce bust generos are Andreea Mantea! Cum au reacționat internauții

Fotografiile respective au adunat peste 52.000 de aprecieri din partea internauților, dar și foarte multe comentarii. ”Da, daaaa, vreau sa iau tot soarele! ?☀️??? Da, daaa, am suncute! ???‍♀️ Nu, nu sunt insarcinata! ??‍♀️”, a scris prezentatoarea TV în mediiul online.

”Ești bestială așa naturală”, ”Re maimuțărești mai rău ca puștoaicele de 15 ani”, ”Că bună mai ești”, ”Ce mândră ești!”, ”Ești superbă”, ”Cea mai frumoasă femeie din România”, ”Ce decolteu”, ”Sexy și frumoasă”, ”Arăți foarte bine”, ”Ești frumoasă foc”, ”Ești superbă, ai un corp frumos”, ”Femeie, ești foarte sexy cu șuncuțe”, ”Iti sta bine, ai corp frumos si picioare frumoase”, ”Ești superbă oricum”, ”Ești superbă naturală”, sunt câteva dintre mesajele primite de Andreea Mantea în mediul online.

Andreea Mantea are o nouă relație

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor. În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. La emisiunea respectivă, Andreea Mantea apare alături de fiul său, David. Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani. Cristi Mitrea a dat-o de gol pe Andreea Mantea, dezvăluind cine este iubitul acesteia. Bărbatul cu care bruneta formează un cuplu în prezent este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul”, de la Kanal D, show pe care Andreea Mantea l-a prezentat împreună cu Bursucu și ulterior cu Mihai Mitoșeru. Cristi Mitrea a afirmat că l-a cunoscut pe Valeriu Floricel la Andreea Mantea acasă.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a spus Cristi Mitrea la podcastul realiazat de Cătălin Măruță.

 

citește și...