FOTO / Câte kilograme are Gina Pistol. ”Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva”

20.01.2022, 10:35
FOTO / Câte kilograme are Gina Pistol. ”Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva”
FOTO / Câte kilograme are Gina Pistol. ”Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva”

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, le-a dezvăluit fanilor ei de pe rețelele de socializare câte kilograme are în prezent. de asemenea, vedeta a explicat și cât cântărea pe vremea când era însărcinată. Blonda își dorește să scape de kilogramele nedorite și să aibă o formă fizică cât mai bună.

La 10 luni de când a devennit mamă, Gina Pistol vrea să treacă la regim pentru a ajunge la o formă fizică cât mai bună. „Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Vedeta a le-a mărturisit fanilor săi din mediul online ce greutate are în prezent.

Câte kilograme are Gina Pistol. ”Am început un program de 12 săptămâni ca să-mi reintru în formă”

Gina Pistol cântărește în prezent 63 de kilograme, notează a1.ro.

„Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vreo 3 ani. În luna a noua de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt muuuult mai bine când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și un tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să-mi reintru în formă”, a mai spus vedeta.

Gina Pistol are o fetiță cu Smiley

Gina Pistol este care a prezentat două dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. Cel de-al patrulea sezon”Asia Express” a pornit însă pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete care au fost plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată.

În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele ma frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

citește și...