FOTO / Care este secretul siluetei Ilincăi Vandici. ”Nu știu dacă am ținut, în viața mea, o dietă dată de un nutriționist sau așa”

02.11.2022, 10:54
FOTO / Care este secretul siluetei Ilincăi Vandici. ”Nu știu dacă am ținut, în viața mea, o dietă dată de un nutriționist sau așa”
Care este secretul siluetei Ilincăi Vandici

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici, în vârstă de 36 de ani, este înt-o formă fizică extraordinară. Despre cum reușește să se mențină în formă, despre stilul de viață pe care l-a adoptat și despre secretul siluetei sale a dat aceasta detalii în cadrul unui interviu. ”Nu știu dacă am ținut, în viața mea, o dietă dată de un nutriționist sau așa”, a spus vedeta.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete TV. De-a lungul anilor, aceasta a lucrat la mai multe posturi de televiziune și a moderat mai multe show-uri. În prezent,  Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D.  În ceea ce privește viața personală, Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Ilinca Vandici este o apariție care atrage imediat atenția oriunde merge. Vedeta are un trup cu forme fără cusur și o siluetă de vis. Despre cum se menține în formă și care este stilul său de viață a dat aceasta amănunte pentru revista Viva.

Care este secretul siluetei Ilincăi Vandici. ”Am promovat un stil de viață echilibrat și mi se pare foarte important să încerci să mănânci cât se poate de sănătos”

”Nu, nu țin o dietă. Nu știu dacă am ținut, în viața mea, o dietă dată de un nutriționist sau așa. Eu am același stil de viață, același regim echilibrat de mai bine de 10 ani de zile deja, și ăsta este secretul. Adică pentru mine, cum să zic eu, și cred că pentru oricine, e mai greu să ții o dietă drastică o lună, două, trei, după care te gândești: „OK, acum mă las de dietă și ce fac? Mă apuc și mănânc tot ce îmi convine? Mamă, una, două pun la loc kilogramele pe care le-am slăbit!”. Deci corpul nu face față cu bine la toate transformările astea. Tocmai de aceea, am promovat un stil de viață echilibrat și mi se pare foarte important să încerci să mănânci cât se poate de sănătos, să faci un pic de sport, dar să-ți permiți, când vrei să trișezi, să mănânci dulce, să mănânci fast-food, nu contează, absolut tot ce poftești tu”, a spus Ilinca Vandici.

Întrebată care sunt alimentele la care poftește, prtezentatoarea TV a răspuns: ”Paste, desert ce conține ciocolată, multe fructe. Ce îmi mai place? Stai să mă gândesc ce e nesănătos! Semințe, îmi place să mănânc semințe, să ronțăi semințe. Aș mânca, uneori, cantități extrem de mari de fructe. Ce să vezi? Nici astea nu sunt bune în cantități mari, deoarece conțin fructoză. Cam astea sunt, puține, pot fi numărate pe degete. Ah, și burger, și cartofi prăjiți! Deci câteva acolo. Dacă mai stăm 5 minute, mă mai gândesc”.

citește și...