FOTO / Cântăreața Raluka, demențială în costum de baie! E cod roșu de senzualitate când apare pe plajă!

02.02.2022, 10:36
FOTO / Cântăreața Raluka, demențială în costum de baie! E cod roșu de senzualitate când apare pe plajă!
FOTO / Cântăreața Raluka, demențială în costum de baie! E cod roșu de senzualitate când apare pe plajă!

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, este una dimntre cele mai sexy prezențe de pe scena muzicală din țarea noastră. Artista, în vârstă de 32 de ani, are un trup de vis, cu care atrage imediat atenția. Aceasta a făcut senzație în rândul admiratorilor săi, zilele acestea, cu fotografiile pe care le-a postat, din vacanța petrecută în străinătate.

Raluka a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe fotografii din vacanța petrecută într-o destinație exotică.

Artista s-a lăsat fotografiată în diverse ipostaze, în costum de baie. Arată spectaculos și are cu ce se mândri din punct de vedere fizic.

Cântăreața Raluka, demențială în costum de baie! I-a cucerit pe internauți

Ipostazele în care Raluka s-a afișat la plajă i-au cucerit pe internauți.

”Prințesă”, ”Ești foarte frumoasă, ești superbă”, ”Super tare”, ”De ce nu dezbrăcată”, ”Minunată”, ”Adorabilă”, ”Mă gândesc că-ți este tare greu să faci o selecție printre atâția admiratori, ”Doamne, ce sâni frumoși ai!”, ”Ce piesă…”, ”Superbă”, i-au transmis prietenii virtuali.

Care a fost primul job al cântăreței Raluka

Cântăreața Raluka a fost întrebată în cadrul unui interviu, despre primul său job. Raluka a explicat că a cântat la nunți încă de pe vremea când era copil.

”Am cântat la nunți! Cred că am cântat la nunți de la 12 ani! Fac asta dintotdeauna!”, a spus vedeta.

Ce a spus Raluka despre începuturile sale în muzică

Raluka a reușit în muzică fără niciun ajutor. Despre cariera sa a dat detalii artista în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro. Aceasta a povestit că atunci când era mică a fost auzită cântând de iubitul surorii sale, care i-a spus mamei ei să o ducă la o școală de muzică.

”Drumul meu a început pe la 10 ani, în scara unui bloc din Deva. Cântam pe casa scării alături de câţiva copii, m-a auzit iubitul surorii mele şi i-a spus mamei mele că ştiu să cânt frumos – cred că mă ajuta şi acustica atunci – şi că ar trebui să mă dea la o şcoală de muzică. După aceea au urmat festivaluri, concursuri şi chiar concerte. După ce am terminat şcoala, am venit la Bucureşti, am participat la o emisiune-concurs pe care nu am câştigat-o şi da, am fost în faţa unui juriu. Dar asta nu m-a demoralizat, din contră, m-a motivat. La scurtă vreme după asta, am început colaborarea cu DJ Sava. Restul poveştii îl ştiţi”, a povestit artista.

Despre problemele financiare cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, Raluka a spus: ”Suntem oameni şi trecem cu toţii prin asta. Da, am avut şi momente bune şi momente mai puţin bune. Am crescut într-o familie modestă, am muncit din greu şi cred că asta m-a ajutat, deoarece sunt capabilă să mă descurc în orice situaţie. Nu este confortabil, dar trebuie să fii puternic şi răbdător. În timp, apar şi rezultatele, mai ales cele financiare”.

citește și...