Marcel Pavel are probleme financiare. ”Am ajuns la fundul sacului”

21.04.2021, 12:45
Marcel Pavel are probleme financiare. ”Am ajuns la fundul sacului”
Marcel Pavel are probleme financiare. ”Am ajuns la fundul sacului”

Cântărețul Marcel Pavel a vorbit despre situația sa financiară. Artistul a mărturisit că a pierdut bani în urma unei afaceri.

Celebrul artist Marcel Pavel, în vârstă de 62 de ani, a făcut declarații despre situația sa financiară. Acesta a afirmat că nu-și mai revine cu banii după ce, în urmă cu ani a investit într-o afacere care s-a dovedit a fi păguboasă.

„Am făcut o imprudență prin 2008. Am investit aiurea banii în niște terenuri și de atunci nu-mi mai revin cu banii. Trebuie să întrețin opt persoane și în pandemia asta e foarte greu. Am ajuns la fundul sacului! Dacă eram în altă țară, probabil eram milionar și aveam și avion la scară!”, a declarat Marcel Pavel la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, notează click.ro.

Marcel Pavel este căsătorit și are trei copii

 

Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cuplul are trei copii. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. În 2013, Violeta i-a dăruit și o fetiță, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei. Deși sunt căsătoriți de 28 de ani, Marcel Pavel și Violeta nu au făcut cununia religioasă.

Violeta, partenera de viață a artistului, și-a adus aminte de cum a început povestea de dragoste dintre ea și Marcel Pavel.

”Pe sotul meu (viitor, pe atunci) l-am cunoscut in ’92. Uite, si atunci traiam vremuri tulburi, cu multe schimbari, insa atunci aveam incredere ca sunt schimbari in bine! (acum, din pacate, se lucreaza intens la distrugerea increderii in orice). Eram si tineri( mai ales eu?) Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost intotdeauna charismatic si a reusit sa-mi patrunda in minte si in inima. Dar nu, nu ma vedeam langa el, si cum as fi putut spera: eu balerina, el cantaret…nu era o combinatie castigatoare! Acum, dupa 28 de ani si 3 copii impreuna, pot sa spun ca, probabil, m-am inselat…Probabil!”, a declarat soția lui Marcel Pavel într-un recent interviu.

citește și...