Ce studii are Vlăduța Lupău și cum au reacționat părinții ei când a ales cariera muzicală. ”Nu aveam în gând că o să ajung cu muzica mare”

14.07.2021, 16:21
Ce studii are Vlăduța Lupău și cum au reacționat părinții ei când a ales cariera muzicală. ”Nu aveam în gând că o să ajung cu muzica mare”
Ce studii are Vlăduța Lupău și cum au reacționat părinții ei când a ales cariera muzicală. ”Nu aveam în gând că o să ajung cu muzica mare”

Interpreta de muzică populară Vlăduța Lupău a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre studiile pe care le are, dar și despre cariera sa profesională. Artista a dezvăluit și cum au reacționat părinții săi atunci când ea a ales să urmeze o carieră în muzică. ”Nu aveam în gând că o să ajung cu muzica mare”, a spus cântăreața.

Vlăduța Lupău a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a vorbit despre viața și cariera sa. Vlăduța Lupău a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, în urmă cu cinci ani.

„Am rămas la doctorat, dar nu l-am terminat, pentru că nu am timp și cumva îmi pare rău. Îmi pare rău așa… pentru că eu eram dedicată medicinei, nu aveam în gând că o să ajung cu muzica mare, că o să mă cunoască lumea, deși îmi doream”, a declarat artista.


Ce studii are Vlăduța Lupău și cum au reacționat părinții ei când a ales cariera muzicală. ”Și am zis: las deoparte medicina și văd eu dacă îi vine vremea”


Vlăduța Lupău nu a profesat în domeniul pentru care s-a pregătit în facultate și a ales cariera muzicală. „Când am văzut că lumea mă cheamă, mă cheamă… am zis: ”băi, oamenii aceștia chiar mă iubesc…”.  Și am zis: las deoparte medicina și văd eu dacă îi vine vremea… deși cred că nu-i vine. Lasă că e mama medic veterinar, tata, fratele. E tradiție de familie. Tata are fermă, eu am câine. Da e câine de curte, nu am timp ca să îl iau cu mine în mașină sau poșetă, nu-i cazul”, a spus ea.

Interpreta a dezvăluit și cum au reacționat părinții săi în momentul în care ea a decis să se dedice muzicii: „N-au fost foarte fericiți, îți spun sincer. Bunica mea, unchii mei, mama, tata au zis ce ”lai lai la ?”. Și apoi au zis lasă că nu mai mergi mult (nr. la evenimente), lasă că drumurile te omoară, că nopțile…”.

Vlăduța Lupău, despre nunta cu Adrian Rus

Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit.

„Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mp distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a explicat Vlăduța Lupău.

citește și...