FOTO / ”Asia Express- Drumul Împăraților”: jocul de amuletă se desfășoară în cel mai jos punct de pe uscat, pe malul Mării Moarte

09.11.2021, 16:02
FOTO / ”Asia Express- Drumul Împăraților”: jocul de amuletă se desfășoară în cel mai jos punct de pe uscat, pe malul Mării Moarte
FOTO / ”Asia Express- Drumul Împăraților”: jocul de amuletă se desfășoară în cel mai jos punct de pe uscat, pe malul Mării Moarte

Traseul serii de luni, la ”Asia Express- Drumul Împăraților”, i-a purtat pe concurenți prin Petra, unul dintre cele mai impresionante locuri din Iordania. Vedetele au avut parte de o cursă fulminantă cu un traseu prin defilee adânci sau temple labirintice săpate în piatră, timp în care au căutat nestemate ce le vor fi de mare folos în clasamentul final al acestei etape. Mihai și Elwira Petre, Lidia și Estera Buble, Cosmin și Eliza Natanticu sunt cele trei echipe care s-au calificat în jocul de amuletă, difuzat diseară, de la 20:30, pe Antena 1.

Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, Drumul Împăraților ajunge în cel mai jos punct de pe uscat, la 400 de metri sub nivelul mării. Pe malul Mării Moarte, cele trei echipe calificate vor avea parte de un joc de amuletă extrem de solicitant, nu doar din cauza efortului fizic, ci și al temperaturilor extreme de la nivelul solului: ”Foarte, foarte cald. Cred că dis de dimineață au fost 40 de grade. Simți că iei foc!”. Amuleta ce oferă 1.000 de Euro, dar și nestemate îi va provoca pe concurenți să se coordoneze într-un joc în care rapiditatea, rezistența și forța se vor dovedi vitale: ”Te afundai în nămol! Picai și depuneai un efort imens. Simțeam că îmi iau foc picioarele, era îngrozitor”.

Tot în ediția de marți, vedetele vor face niște confesiuni în fața rivalilor din competiție: ”Ce a făcut Natanticu este cel mai josnic. Știu că acest cuvânt nu are termen de comparație, dar e foarte josnic”. Despre ce este vorba, cei din fața micilor ecrane pot afla în această seară.

9 echipe au luat startul la ”Asia Express”, sezonul patru

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al reality show-ului ”Asia Express”. Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, au fost prima echipă eliminată de la ”Asia Express”. Cea de-a doua echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Connect-R și Shift.  A treia echipă eliminată a fost cea formată din Lorelei Bratu și Zarug. Cea de-a patra echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

citește și...