FOTO / Apariție superbă a Ginei Pistol. ”Atât de tare am strălucit încât fiică-mea nu m-a recunoscut”

04.05.2022, 16:23
FOTO / Apariție superbă a Ginei Pistol. ”Atât de tare am strălucit încât fiică-mea nu m-a recunoscut”
FOTO / Apariție superbă a Ginei Pistol. ”Atât de tare am strălucit încat fiica-mea nu m-a recunoscut”

Gina Pistol, în vâstă de 40 de ani, a avut o apariție superbă în mediul online. Vedeta a publicat o fotografie în care apare aranjată ca la carte, ca o adevărată divă. ”Atât de tare am strălucit încat fiica-mea nu m-a recunoscut”, a scris Gina Pistol în dreptul imaginii care a adunat like-uri după like-uri din partea internauților.

Îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, machiată ca la carte și coafată impecabil – așa apare Gina Pistol într-o fotografie pe care a postat pe contul său de socializare.

Ipostaza în care s-a afișat vedeta de televiziune i-a cucerit pe fanii acesteia, care au dat like după like postării respective.

Apariție superbă a Ginei Pistol. ”Mă regăsesc ușor, ușor”

”Sunt departe de a fi in cea mai buna forma. Inca ma lupt cu kg in plus (sorry @carmenfit 😬 abia acum ma adun si o sa-mi reiau antrenamentele). Ma lupt cu ele (kilogramele), ma lupt cu oboseala (n-am mai dormit un somn legat de vreo 2 ani – nici pe sarcina nu am dormit), dar sunt pe drumul bun. Drumul catre mine. Ma regasesc usor,usor. Am o fetita minunata pe care o ador (jur pe rosu ca-i tare simpatica) si un iubit tare bun (mind&soul…and body 😁), pe care-l iubesc cu toata fiinta mea (inclusiv partea aia din mine mai intunecata aka UMBRA)”, a notat Gina Pistol în dreptul fotografiei.

”Ce voiam eu sa subliniez cu aceasta poza SUPERBA (😂) este ca: tre’ sa mai scoti din cand in cand DIVA din tine la iveala! Admir femeile care reusesc sa arate asa zilnic. Ce-i minunat/frumos/superb si mie imi place! 😁 (insa eu as innebuni la cap sa mai am si grija asta). Asadar, dragile mele, hai sa mai uitam de oala de pe foc (totusi sa opresti aragazul inainte), de mormanul de haine care asteapta sa fie calcate, de piata care asteapta sa fie facuta, becul care trebuie schimbat, gunoiul care trebuie dus, pisica care vrea sa fie hranita, casa care se vrea aspirata, proiectul care trebuie predat, etcetera (ca lista-i lunga ca o zi de luni). Macar pentru jumatate de zi! 😂 La finala @chefilacutite fetele m-au facut sa stralucesc din nou. 😁 Atat de tare am stralucit incat fiica-mea nu m-a recunoscut. 😂”, a completat aceasta.

Gina Pistol are o fetiță cu Smiley

Gina Pistol este care a prezentat două dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. Cel de-al patrulea sezon”Asia Express” a pornit însă pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete care au fost plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor este și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol la emisiunea ”Chefi la cuțite”, în cel mai recent sezon, după ce blonda a rămas însărcinată.

În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele ma frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

citește și...