FOTO / Antonia și-a etalat formele! Cât de sexy e în costum de baie

17.09.2021, 10:25
FOTO / Antonia și-a etalat formele! Cât de sexy e în costum de baie
FOTO / Antonia și-a etalat formele! Cât de sexy e în costum de baie

Cântăreața Antonia, în vârstă de 32 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase și mai sexy vedete de pe scena artistică din România. Artista arată extraordinar de bine, iar aparițuiile sale în costum de baie îi cucereesc pe admiratorii săi. Cele mai recente imagini cu Antonia în costum de baie au adunat lke după like în mediul online.

Antonia și-a luat fanii din mediul online prin surprindere.

Artista a realizat mai multe selfiie-uri acasă, în imaginiu apărând într-un costum de baie minuscul, de culoare mov deschis, din două piese, care i-a scos în evidență tatuajele, dar mai ales formele mai mult decât apetisante.

Antonia și-a etalat formele! Internauții au dat like după like

Aceste imagini sunt atât de… făcute în casă. În mod oficial, sunt jalnică la făcut selfie-uri”, a scris Antonia în dreptul fotografiilor postate pe Instagram.

Postarea Antoniei a fost pe placul internauților, care au dat like după like, imaginile primind aproape 80.000 de aprecieri în mediul online.

Antonia, cuplu perfect cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. De curând, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

 

citește și...