FOTO / Antonia, mai sexy ca niciodată! Răvășitoare în costum de baie, în camera de hotel!

14.09.2022, 10:52
FOTO / Antonia, mai sexy ca niciodată! Răvășitoare în costum de baie, în camera de hotel!
Antonia, mai sexy ca niciodată!

Antonia, în vârstă de 33 de ani, este mai sexy ca niciodată. Aflată în vacanță în Grecia alături de iubitul ei, Alex Velea, cântăreața și-a încântat admiratorii din mediul online, deloc puțini la număr,  cu o fotografie în care își etalează formele mai mult decât apetisante în costum de baie, în camera de hotel.

Antonia a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie din vacanța petrecută în Grecia cu partenerul său de vață, Alex Velea.

Cântăreața s-a lăsat fotografiată în costum de baie,  în pat, în camera de hotel.

Antonia, mai sexy ca niciodată! A primit mesaje peste mesaje

În imaginea respectivă, Antonia  este mai sexy ca niciodată, etalându-și formele mai mult decât apetisante într-un costum de baie din două peise, de culoare galbenă.

Artista a primit numeoase mesaje de la internauți: ”Femeie să fii și nu ai cum să nu apreciezi așa un corp frumos”, ”Toate ca toate dar daca desfaceai picioarele mai tare erai si mai sexy”, ”tegina reginelor”, ”Te prinde bine rău galbenul”, ”O femeie superba, o poza nereusita”, ”Sincer fotografia te dezavantajează…”, ”Trupul prea mare…capul prea mic…fotograful prost! În rest…frumoasă!”, ”Hal de pozitie”, ”Arați super bine .. dar cred că este un pic cam mult”, ”Cea mai frumoasa femeie”, ”Ești cea mai frumoasă vedetă de la noi din România”, ”Superbă”, ”Super femeie”, ”E bună rău de tot”, ”Perfectă”, ”O bunăciune”, ”Perfecțiune”.

Antonia formează un cuplu cu ALex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

Alex Velea a fost invitat la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, unde a făcut declarații despre relația cu Antonia. Acesta a vorbit despre gelozia în cuplu. “Nu sunt gelos pe Antonia. Am învățat să nu fiu, pentru că la cât e de frumoasă, aș fi înnebunit. Am încredere maximă în ea, cum e valabil și reciproc, pur și simplu avem o relație normală. Anul ăsta facem 10 ani de când suntem împreună. La sfârșitul anul 2012 am lăsat frâu liber emoțiilor și ne-am îndrăgostit. Nu o urmăresc, nu am aptitudini dinastea de stalker. Nu îi caut în telefon, eu îi las telefonul. Nu am temeri de genul ăsta. Nici ea nu e geloasă, nu i-am dat motive. Știe cât o iubesc, cât o respect, nu avem genul ăsta de probleme. Sunt conștient că bărbații o doresc și pentru mine o să rămână tânără și frumoasă toată viața”, a declarat Alex Velea.
citește și...