FOTO / Antonia, mai sexy ca niciodată. A pozat fără sutien!

04.12.2021, 10:32
FOTO / Antonia, mai sexy ca niciodată. A pozat fără sutien!
FOTO / Antonia, mai sexy ca niciodată. A pozat fără sutien!

Antonia, pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu, este considerată una dintre cele mai sesy vedete din showbiz-ul autohton. Artista, în vârstă de 32 de ani, are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Are un trup cu forme mai mult decât apetisante, cu care atrage atenția oriunde își face apariția.

Antonia a postat, pe contul său de socalizare, trei fotografii în care apare fără sutien.

În două dintre ele, vedeta stă întinsă pe jos, într-o ipostază super senzuală, îmbrăcată întro pereche de blugi și fără nimic în partea de sus. În cealaltă imagine, cntăreața a pozat în picioare, cu spatele, punându-și în evidență posteriorul ferm și bombat.

Antonia, mai sexy ca niciodată. Cum au reacționat cei care au văzut-o

Fotografiile postate de Antonia au adunat numeroase arecieri din partea internauților, dar și foarte multe comentarii.

”Regină”, ”Cea mai frumoasă femeie”, ”Superbă”, ”Frumusețe”, ”Pepeni, hai la pepeni”, ”Ești o frumusețe”, ”Ești o bombă”, ”Felină”, ”Super frumoasă”, ”Bună rău”, ”Naturalețe, nimic mai mult de spus”, au comentat internauții.

Antonia, fericită alături de Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. De curând, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

citește și...