FOTO / Antonia, într-un costum super decupat. Nu-ți poți lua ochii de la ea!

10.05.2022, 10:49
FOTO / Antonia, într-un costum super decupat. Nu-ți poți lua ochii de la ea!
FOTO / Antonia, într-un costum super decoltat. Nu-ți poți lua ochii de la ea!

Cântăreața Antonia, în vârstă de 33 de ani, s-a afișat în fața fanilor săi într-un costum super decupat, care i-a scos în evidență bustul mai mult decât apetisant. Apariția senzualei artiste a atras imediat atenția celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Antonia a postat în mediul online câteva fotografii realizate în propria casă.

Cântăreața a pozat îmbrăcată într-un bodysuit de culoare verde, extrem de decupat în zona decolteului.

Antonia, într-un costum super decupat. Reacții peste reacții din partea fanilor

Costumul purtat de Antonia a scos în evidență formele mai mult decât apetisante ale acesteia.

”Tu ești frumoasă rău, dar nu știu de ce pozezi așa, nu îți stă bine”, ”Numai pulpă”, ”Ești bună rău”, ”Să arăți așa după trei nașteri e mare lucru”, ”Bomba..”, ”Cea mai frumoasă din România fără dar și poate!” ”Frumoasă emeie, minunată artistă, superb costum”, ”Chiar ești în formă”, ”Esti frumoasa, talentata, cauta sa fii respectata”, ”Superbă!”, ”O dă în pornoșaguri și asta!! A realizat că e praf cu muzica!!”, ”Ești super femeie”, ”Cea mai frumoasă artistă”, ”Super sexy și frumoasă”, ”re-ai făcut bună”, ”.cea mai frumoasa femeie din Romania este Antonia!”, ”Frumusetea are numele tau, esti de pe alta planeta cumva”, au reacționat internauții la pozele postate de Antonia.

Antonia se iubește cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

citește și...