FOTO / Antonia a încins atmosfera cu apariția ei. Demențială în costum de baie!

06.12.2022, 11:55
FOTO / Antonia a încins atmosfera cu apariția ei. Demențială în costum de baie!
Antonia a încins atmosfera cu apariția ei

Cântăreața Antonia, în vârstă de 33 de ani, și-a surprins fanii din mediul online cu o serie de fotografii în care își etalează trupul cu forme mai mult decât apetisante în costum de baie. Aparriția vedetei a stârnit o mulțime de comentarii din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Antonia a postat, pe contul ei de pe o rețea de socializare, câteva fotografii dintr-o vacanță petrecută într-o destinație exotică.

”Aș vrea să mă întorc din nou acolo”, a scris artista în dreptul imaginilor.

Antonia a încins atmosfera cu apariția ei. Cum au reacționat internauții când au văzut-o

În fotografiile respective, Antonia își etalează formele apetisante într-un bikini minuscul și un top care îi scoate în evidență bustul voluptuos.

”Ce corp”, ”Foarte frrumoasă”, ”Rușine, e mămică, nu se cade să mai pozeze așa. Ar trebui să știe, are trei copii”, ”Minunată”, ”Superbă”, ”Bustul arată senzațional și are picioare de manechin”, ”Arăți superb”, ”Cea ma frumoasă”, ”Este adevărat are ce arata, frumusețe și un corp de invidiat. Dar parcă prea mult”, ”Ești bine rău de tot”, ”Ce corp frumos ai”, ”Putine ca tine Antonia. Bestiala”, ”Frumoasa de la natura!”, ”Ce frumusețe ești, ce bunaciune, ești super”, ”Măcar cu atât sa mai faci ceva bani”, ”Super frumusețe”, ”Perfectă”, sunt o parte dinte mesajele primite de Antonia de la internauți.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

Alex Velea a fost invitat la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, unde a făcut declarații despre relația cu Antonia. Acesta a vorbit despre gelozia în cuplu. “Nu sunt gelos pe Antonia. Am învățat să nu fiu, pentru că la cât e de frumoasă, aș fi înnebunit. Am încredere maximă în ea, cum e valabil și reciproc, pur și simplu avem o relație normală. Anul ăsta facem 10 ani de când suntem împreună. La sfârșitul anul 2012 am lăsat frâu liber emoțiilor și ne-am îndrăgostit. Nu o urmăresc, nu am aptitudini dinastea de stalker. Nu îi caut în telefon, eu îi las telefonul. Nu am temeri de genul ăsta. Nici ea nu e geloasă, nu i-am dat motive. Știe cât o iubesc, cât o respect, nu avem genul ăsta de probleme. Sunt conștient că bărbații o doresc și pentru mine o să rămână tânără și frumoasă toată viața”, a declarat Alex Velea.
citește și...