FOTO / Anna Lesko, fără lenjerie intimă pe sub rochie. Așa a apărut pe stradă

26.09.2020, 10:24
FOTO / Anna Lesko, fără lenjerie intimă pe sub rochie. Așa a apărut pe stradă
FOTO / Anna Lesko, fără lenjerie intimă pe sub rochie. Așa a apărut pe stradă

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 41 de ani, este lipsită de inhibiții și nu ratează nicio ocazie de a demonstra acest lucru.

În cele mai recente imagini pe care le-a făcut publice pe contul său de socializare, Anna Lesko apare pe stradă, într-o ținută extrem de provocatoare. Aceasta poartă o foarte decupată în partea din față, pe sub care nu are lenjerie intimă.

Fanii au reacționat imediat la vederea artistei.

”O femeie frumoasă, focoasă și deșteaptă. Știe ce atuuri are în mână”, ”Toată lumea se uită să vadă dacă ai chiloței pe tine”, ”Bună mai ești!”, ”Tot timpul ai călduri, de aia nu știi sa îți mai cumperi și tu lenjerie intimă”, ”Chiloții unde sunt?”, ”Adorabilă”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la vederea Annei Lesko.

Anna Lesko nu crede în căsătorie

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko, care în prezent este concurentă la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. De altfel, într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, artista a mărturisit că nu a fost niciodată adepta căsătoriei.

”N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare așa o instituție perimată. Înainte avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația.

Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel „foc”. Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu”, a afirmat vedeta.

citește și...