FOTO / Daniela Crudu, în lenjerie intimă. Au curs laudele la adresa brunetei!

16.09.2020, 10:22
FOTO / Daniela Crudu, în lenjerie intimă. Au curs laudele la adresa brunetei!
FOTO / Daniela Crudu, în lenjerie intimă. Au curs laudele la adresa brunetei!

Daniela Crudu a făcut senzație în mediul online, după ce s-a pozat într-o ipostază plină de senzualitate, în lenjerie intimă.

Daniela Crudu este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde postează imagini cu care înfierbântă imaginația prietenilor ei virtuali. Focoasa brunetă publică fotografii extrem de provocatoare, așa cum s-a întâmplat și de curând.

Vedeta a postat o imagine în care este îmbrăcată doar în lenjerie intimă din dantelă, de culoare roșie. Arată de excepție, lucru pe care l-au remarcat imediat și prietenii ei virtuali, care s-au întrecut în complimente.

Daniela Crudu are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, fiind posesoarea unui corp cu forme mai mult decât apetisante.

Imaginea cu Daniela Crudu în lenjerie intimă a adunat aproape 25.000 de aprecieri în numai câteva ore.

”Absolut minunată și hot”, ”Splendidă”, ”Cât de bine arăți”, ”Ești superbă”!, ”Magnifică”, Arăți incredibil”, ”Cea mai frumoasă femeie din lume”, au lăudat-o prietenii virtuali pe năbădăioasa Daniela Crudu.

Cine este Daniela Crudu

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictoriale în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”.

În ultima perioadă de timp, Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor. La începutul acestui an, vedeta a fost implicată într-un imens scandal cu fostul iubit.  Atunci, Daniela Crudu a ajuns la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale.

citește și...