FOTO / Andreea Raicu s-a pozat în așternuturi. Postarea a adunat mii de like-uri

19.03.2021, 15:24
FOTO / Andreea Raicu s-a pozat în așternuturi.  Postarea a adunat mii de like-uri
FOTO / Andreea Raicu s-a pozat dezbrăcată în așternuturi. Postarea a adunat mii de like-uri

Fosta prezentatoare de televiziune Andreea Raicu a postat, în mediul online, o fotografie în care apare în așternuturi.

La 43 de ani, Andreea Raicu este una dintre cele mai seducătoare apariții din peisajul showbiz-ului românesc. Andreea Raicu este considerată un etalon de frumusețe și stil.

Vedeta și-a încântat fanii din mediul online cu o fotografie în care apare dezbrăcată în așternuturi. Postarea, care a adunat peste 6.000 de aprecieri în doar câteva ore, a fost făcută de Anndreeea Raicu de Ziua Mondială a Somnului, în care vedeta vorbește despre importanța somnului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Andreea Raicu a prezentat numeroase emisiuni la TV

Andreea Raicu a fost invitată, în urmă cu ceva timp,  la emisiunea ”Nu există nu se poate” pe care Andreea Marin o moderează la TVR2. Fosta prezentatoare de la Prima TV și-a amintit de momentul în care a ajuns să lucreze în televiziune.

De-a lungul carierei sale în televiziune, Andreea Raicu a a moderat numeroase emisiuni TV, dar și reality show-uri de succes precum „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la țară”.

”Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog. Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înțeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a spus Andreea Raicu.

 

citește și...