Andreea Marin, emoții înainte de noua emisiunea de la TVR. ”N-aș putea să fiu rece în meseria asta”

23.09.2020, 11:21
Andreea Marin, emoții înainte de noua emisiunea de la TVR. ”N-aș putea să fiu rece în meseria asta”
Andreea Marin, emoții înainte de noua emisiunea de la TVR. ”N-aș putea să fiu rece în meseria asta”

Chiar dacă are ani de televiziune în spate, Andreea Marin recunoaște că tot are emoții atunci când apare pe post.

Andreea Marin va fi din nou prezentă pe micile ecrane. Acesta va avea emisiune la Televiziunea Națională, acolo unde a realizat ani de zile, cu mare succes, emisiunea ”Surprize, surprize”.

Noua emisiune a Andreei Marin este tot una în direct, cu câteva excepții când se difuzează momente înregistrate. Chiar dacă nu este pentru prima dată când moderează o astfel de emisiune, Andreea Marin a mărturist, pentru libertatea.ro, că este convinsă că va avea mari emoții atunci când va intra pe post.

„Întotdeauna am avut emoții. Și acum am. Să știți că sunt de părere că dacă emoție nu mai e nu-ți faci meseria așa cum trebuie, nu mai ajungi la sufletul omului. N-aș putea să fiu rece în meseria asta. E prea sentimentală, e prea emoționantă. E prea frumoasă până la urmă ca să o faci fiind lipsit de orice tresărire”, a spus Andreea Marin.

Când va fi difuzată noua emisiune a Andreei Marin

Emisiunea Andreei Marin va fi difuzată începând din luna octombrie, de luni până joi, la TVR2. În plus, vedeta lucrează și la un alt format pentru TVR1.

”Timpul scurt până la momentul când va fi pe ecran, lucrăm contracronometru, pur și simplu, pentru a intra pe ecran la început de octombrie, iar cei ce mă așteaptă, vor afla totul pe canalele mele de social media si pe canalele SRTV. Și, dacă emisiunea „Nu exista nu se poate!” cu Andreea Marin este mai potrivită pentru TVR2, unde ne vom vedea de luni până joi, seara la ora 18, în paralel, lucrez și la al doilea format, de această dată pentru TVR1, mult mai potrivit pentru caracterul informativ, obiectiv, constructiv al canalului care se definește altfel acum, față de ceea ce se întâmpla atunci când eu eram la TV sâmbăta seara”, a detaliat Andreea Marin pentru revista Unica.

”Am în plan o oră de emisie foarte bine înrădăcinată în realitatea pe care o trăim astazi. Acum, TVR2 a devenit casa formatelor care înseamnă și destindere, și educație, și poftă de viață, și inspirație, timp petrecut în fața televizorului împreună cu familia, în timp ce TVR1 înseamnă știri, talk show, informație, ancorare în realitate”, a completat vedeta.

citește și...