FOTO / Gabriela Prisăcariu, goală în așternuturi. Iubita lui Dani Oțil, în cea mai fierbinte ipostază!

17.02.2021, 09:51
FOTO / Gabriela Prisăcariu, goală în așternuturi. Iubita lui Dani Oțil, în cea mai fierbinte ipostază!
FOTO / Gabriela Prisăcariu, goală în așternuturi. Iubita lui Dani Oțil, în cea mai fierbinte ipostază!

Gabriela Prisăcariu, iubita prezentatorului de televiziune Dani Oțil, apare într-o ipostază extrem de provocatoare într-o fotografie postată în mediul online.

Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 28 de ani, se laudă cu o formă fizică de invidiat. Iubita prezentatorului de televiziune Dani Oțil nu ezită să-și etaleze trupul în ipostaze extrem de provocatoare.

Într-o imagine postată pe o rețea de socializare, Gabriela Prisăcariu s-a lăsat fotografiată în intimitate. Blonda apare goală în așternuturi, cu un buchet de flori albe în mână. Postarea Gabrielei Prisăcariu a adunat mii de like-uri de la internauți.

Ce a spus Mihaela Rădulescu despre actuala iubită a lui Dani Oțil

Mihaela Rădulescu are o relație de mai mulți ani cu sportivul austriac Felix Baumgartner. Înainte de a începe povestea de dragoste cu acesta, Mihaela Rădulescu a format un cuplu cu Dani Oțil, co-prezentatorul matinalului de la postul de televiziune Antena 1.  Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Dani Oțil, dar și despre actuala parteneră de viață a acestuia, Gabriela Prisăcariu, în cadrul unui interviu pentru revista Viva. Dani Oțil a declarat în mod public că viitoarea lui soție va trebui să-i mulțumească ei, pentru bărbatul care este el astăzi.

”Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile. Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a explicat că nu a cunoscut-o pe Gabriela Prisăcariu, actuala parteneră de viață a lui Dani Oțil. ”Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, a mai declarat  vedeta.

citește și...