FOTO / Andreea Ibacka, spectaculoasă pe plaja din Republica Dominicană. Soția lui Cabral arată bine de tot în costum de baie!

23.08.2022, 10:50
FOTO / Andreea Ibacka, spectaculoasă pe plaja din Republica Dominicană. Soția lui Cabral arată bine de tot în costum de baie!
FOTO / Andreea Ibacka, spectaculoasă pe plaja din Republica Dominicană

Actrița Andreea Ibacka, în vârstă de 37 de ani, arată senzațioonal în costum de baie. Partenera de viață a prezentatorului de televiziune Cabral, în vârstă de 44 de ani, și-a etalat formele în costum de baie pe plajele din Republica Dominicană. Vedeta are o siluetă fără reproș și un trup de vis după două nașteri.

Andreea Ibacka se află în Republica Dominicană alături de soțul său, Cabral, care filmează pentru show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care urmează să fie difuzat în curând la postul de televiziune Pro TV.

Vedeta a profitat din plin de vacanță și s-a relaxat la plajă. ”Viața în Dominicană n-are nevoie de filtru. Probabil au cele mai frumoase culori pe care le-am văzut vreodată: apa, vegetația, răsăritul… toate par desprinse de pe o altă planetă. Nu m-am putut abține, deci, am lăsat lopățelele și castelele de nisip (#momlife) și pentru câteva minute m-am jucat de-a sirena din Caraibe”, a scris Andreea Ibacka în mediul online.

Andreea Ibacka, spectaculoasă pe plaja din Republica Dominicană. A primit numeroase complimente pentru felul în care arată

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Andreea Ibacka a publicat mai multe fotografii în care apare în costum de baie, iar internauții au fost impresionați de cum se prezintă actrița la plajă.

 

”Asa silueta????!!”, ”După două sarcini arată super”, ”Ce bine arați Andreea nici nu zici ca ai născut”, ”Ca o adolescență de 17 ani!”, ”Ești o sirena foarte frumoasă”, ”Tu ești superba în orice peisaj te-ai încadra!”, ”Ești o frumoasă”, ”Ce mămică frumoasă!!!”, ”Doamne, ANDREEA, nici nu se cunoaște ca ai născut 2 copii minunați,ești o frumoasa!!”, ”Un corp absolut superb!!”, ”Arăți fenomenal”, ”Superbă”, ”Doamne o copila pari!!! Esti minunat de frumoasa”, ”Să arăți așa după 2nasteri eeeeeee….bestial!”, sunt doar  câteva dintre mesajele primite de Andreea Ibacka de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Andreea Ibacka și Cabral s-au cunoscut pe platourile de filmare

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke. În data de 5 octombrie 2021, Andreea Ibacka a devenit mămică  pentru a două oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel.

 

Andreea Ibacka și Cabral  s-au cunoscut pe platourile de filmare. „Eu și Cabral lucram destul de puțin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viață. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape”, a declarat Andreea Ibacka.

citește și...