FOTO / Andreea Berecleanu a fost nașă de cununie. Apariție spectaculoasă a vedetei TV

05.07.2021, 15:24
FOTO / Andreea Berecleanu a fost nașă de cununie. Apariție spectaculoasă a vedetei TV
FOTO / Andreea Berecleanu a fost nașă de cununie. Apariție spectaculoasă a vedetei TV

Vedeta de televiziune Andreea Berecleanu a fost nașă de cununie în acest weekend. Acesta și partenerul său de viață au fost părinții spirituali ai unui cuplu de prieteni. Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Prima TV a avut o apariție spectaculoasă la eveniment. A purtat o ținută care i-a venit perfect.

În acest weekend, Andreea Berecleanu a fost nașă de cununie pentru una dintre prietenele sale, Anita. În data de 2 iulie, vedeta TV a fost prezentă la cununia civilă a prietenei sale, unde a purtat o ținută de culoare crem. Aceasta a ales o rochie lejeră, lungă și vaporoasă.


”Va dati seama ca o stiu pe Anita Panait de cand avea vreo 10 ani? Ne-am reintalnit cand avea 20 si de atunci suntem nedespartite. Si daca a visat la ziua casatoriei ei, a visat-o langa un barbat ca Victor Huzum si alaturi de mine, ca nasa. Si de familia mea alaturi, mereu. Astazi a fost cununia civila, atat de elegant petrecuta si de frumos, chiar si asa, in conditiile vremurilor pe care le traim. Ce e important? Ca lumea iubeste, ca familia conteaza, ca parintii si bunicii sunt fericiti, ca 2 oameni se uita unul la celalalt si nu mai e nevoie de nimic altceva. Poate doar un DA spus ferm astazi de amandoi si de noi in gand, toti cei care ii iubim. La multi ani! ❤️”, a scris Andreea Berecleanu în mediul online.

Andreea Berecleanu a fost nașă de cununie. A arătat fără reproș la cununia religioasă a prietenei sale

Pentru cununia religioasă a prietenei sale, care a avut loc la o zi distanță după cununia civilă, Andreea Berecleanu a ales o ținută elegantă și rafinată. Aceasta a purtat o rochie de culoare nude, lungă, cu un umăr dezgolit, în care a arpătat ireproșabil.

”Si nunta…de ieri. Slujba de la Biserica Sf Spiridon cel Nou, petrecerea de dupa, ploaia cu galeata, apoi soarele puternic, energia invitatilor, muzica senzationala, totul a fost emotie. Fericire si viata lunga finilor nostri iubiti, Anita Panait si Victor Huzum!”, a transmis vedeta pe contul său de socializare.

Andreea Berecleanu este căsătorită și are doi copii

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Andreea Berecleanu a explicat, într-un interviu, cum sunt cei doi copii ai săi, Eva și Petru, dar și cum este ea în rolul de mamă: ”Sunt extrem de diferiți și totodată seamănă atât de mult. Sunt lucruri pe care numai mamele le văd. Și tații au rolul lor, dar sunt lucruri pe care numai o mamă le vede. (…) Am greșit ca mamă, cu siguranță. Nu pot să-ți dau un exemplu acum. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învățat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învățat să nu mintă. Eu detest minciuna și mă refer la minciuna gratuită. Uite că ei m-au învățat că și minciuna are rolul ei și să nu mai fac o tragedie din asta. Eu mă bucur de procesul ăsta și mă bucur că mă așteaptă alte învățături de la ei”.

Andreea Berecleanu a lucrat timp de 17 ani la Antena 1, unde a fost prezentatoarea principalului jurnal de știri. Anul trecut, Andreea Berecleanu și-a dat demisia de la Antenă. Acum, vedeta a revenit pe micile ecrane,prezentând principalul jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV. Andreea Berecleanu a făcut declarații  despre momentele-cheie din cariera sa în televiziune. ”Momentele-cheie sunt cele în care am luat decizii importante. Poate că primul a fost alegerea de a face televiziune, în 1993, la SOTI, prima televiziune independentă. Apoi decizia de a merge către Pro TV, un salt calitativ real în acele vremuri, adică ianuarie 1996. Apoi, în 2003, transferul către Antena 1, unde am rămas 17 ani. Și acum Prima TV, la un moment important pentru stația care s-a născut în 1997. După cum arată traseul meu profesional, am avut parte de tot ce e mai bun încât să pot compara, ceea ce e interesant pe o piață media care a crescut în ultimii 15 ani considerabil. De asemenea, mă simt bine că am avut de fiecare dată curajul și libertatea de a o lua cumva „de la capăt“ la nivel de imagine, echipă, dinamică. Îmi place acest tip de competiție cu mine însămi”, a afirmat vedeta.

citește și...