FOTO / Andreea Bănică, splendoare printre valuri. Cântăreața atrage privirile ca un magnet la plajă!

28.08.2022, 10:50
FOTO / Andreea Bănică, splendoare printre valuri. Cântăreața atrage privirile ca un magnet la plajă!
Andreea Bănică, splendoare printre valuri

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 44 de ani, face furori cu formele ei la mare. Aflată în vacanță în Bulgaria, vedeta a dat publicității mai multe fotografii în care apare în costum de baie, în timp ce se bălăcește în valuri. Ipostazele au făcut deliciul internauțiilor, care s-au grăbit să îi trimită tot felul de mesaje artistei.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Andreea Bănică a publicat mai multe fotografii din vacanța petrecută în Bulgaria.

În imaginile respective, cântăreața apare bălăcindu-se în mare într-un costum de baie din două piese, peste care poartă o cămașă albă. vedeta arată spectaculos și face furori cu forrmee sale mai mult decât apetisante.

Andreea Bănică, splendoare printre valuri. Fanii, impresionați

Fanii vedetei au fost impresionați de apariția acesteia și au tansmis numeroase mesaje.

”Femeie frumoasă, copii frumoși, familie frumoasă! Mă bucur pentru voi câ in ciuda “ispitelor” care sunt sigur câ v-au încercat de-a lungul timpului, încă sunteți împreună!!!”, ”Ești super!”, ”Minunată”, ”Frumos”, ”Ești superbă”, ”Cea mai frumoasă”, ”O doamnă minunată”, ”Superbă ca întotdeauna”, ”Eu cred că ești cea mai frumoasă femeie din lume”, ”Foarte frumoasă”, a fost complimentată Andreea Bănică.

Andreea Bănică e căsătorită și are doi copii

Andreea Bănică este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, aceasta a cântat în mai multe trupe.  A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus. După aceea a urmat o carieră solo.

În plan personal, Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, este o adolescentă superbă. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 15 ani de căsnicie.

”De 15 ani ziua mea a devenit ziua noastra pentru ca atunci ne-am casatorit! La multi ani noua, ,iar prietenii nostri care ne-au sarbatorit de atunci si pana azi sa stie ca sunt mereu in gandurile noastre”, a fost mesajul transmis de vedetă în mediul online.

citește și...