FOTO / Andreea Bănică și-a întrebat fanii ce costum de baie îi vine cel mai bine. Unele răspunsuri au luat-o prin surprindere

12.09.2022, 10:49
FOTO / Andreea Bănică și-a întrebat fanii ce costum de baie îi vine cel mai bine. Unele răspunsuri au luat-o prin surprindere
Andreea Bănică și-a întrebat fanii ce costum de baie îi vine cel mai bine

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 44 de ani, a postat, în mediul online mai multe fotografii în care apare în coastum de baie și i-a întrebat pe ce care îi urmăresc activitatea în medul online care este preferatul lor. Răspunsurile nu au întâziat să apară, iar unele dintre acestea au luat-o prin surprindere pe artistă.

Andreea Bănică a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, opt fotografii în c are apare în costum de baie. Artista i-a întrebat pe fanii ei care este costum de baie preferat, iar răspunsurile acestora nu au întârziat să apară. ”8 #summerswimwear Care este preferatul vostru? 🤪”, a scris vedeta în mediul online.

”Intodeauna ai nevoie de validare, un artist consacrat in muzica nu are nevoie de asa ceva”, i-a scris un internaut. Andreea Bănică a reacționat imediat: ”Nu am nevoie de validare, m-am validat singura de cand m-am nascut! Aici este vorba despre mine ca om, persoana deschisa si libera sa faca si sa spuna ce vrea! Este vorba despre libertatea de exprimare”.

Andreea Bănică și-a întrebat fanii ce costum de baie îi vine cel mai bine. Ce mesaje a primit vedeta

Postarea Andreei Bănică a adunat și alte mesaje din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

”Ești superbă, Andreea Bănică! Mergi înainte tot așa!”, ”Ești superba”, ”Toate sunt frumoase, însă costumul Evei este cel mai frumos”, ”Frumoasă”, ”Supe, ”Ai fost si esti o super faina”, ”Arăți minunat”, ”mereu o doamnă umoasă”, ”În toate arăți foarte bine”, ”Arăți minunat”, ”În toate arăți minunat”, ”Toate sunt frumoase pe tine”, ”Cu toate ești superbă!!!!”, ”Foarte frumoasa in toate”, ”Eștii frumoasă”, i-au transmis interrnauții cântăreței.

Andreea Bănică e căsătorită și are doi copii

Andreea Bănică este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, aceasta a cântat în mai multe trupe.  A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus. După aceea a urmat o carieră solo.

În plan personal, Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, este o adolescentă superbă. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 15 ani de căsnicie.

”De 15 ani ziua mea a devenit ziua noastra pentru ca atunci ne-am casatorit! La multi ani noua, ,iar prietenii nostri care ne-au sarbatorit de atunci si pana azi sa stie ca sunt mereu in gandurile noastre”, a fost mesajul transmis de vedetă în mediul online.
citește și...