FOTO / Andreea Bănică și-a afișat decolteul înnebunitor. Artista arată bine de tot!

23.08.2021, 10:08
FOTO / Andreea Bănică și-a afișat decolteul înnebunitor. Artista arată bine de tot!
FOTO / Andreea Bănică și-a afișat decolteul înnebunitor. Artista arată bine de tot!

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 43 de ani, are un trup cu forme care atrag imediat atenția. Vedeta știe foarte bine cum să își pună în valoare atuurile fizice, iar în costum de baie arată de senzație. Vedeta a făcut furori în rândul fanilor din mediul online cu o fotografie în care apare într-un costum de baie care îi scoate în evidență decolteul.

Andreea Bănică a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie din vacanță.

Artista s-a lăsat fotografiată în costum de baie, pe iaht. În imagine, Andreea Bănică apare într-un costum de baie care îi pune în valoare atuurile fizice, în special decolteul apetisant.

Andreea Bănică și-a afișat decolteul înnebunitor. Felicitată pentru cum arată

Internauții au fost încântați de ipostaza în care s-a afișat Andreea Bănică în mediul onliine și s-au întrecut în a o lăuda pentru felul în care arată.

”Superbă”, ”Cea mai frumoasă doamnă”, ”Arăți superb, ca de fiecare dată”, ”Complimente”, ”Wow, ești super”, ”O artistă frumoasă”, ”pamela Anderson”, ”Ești super frumoasă”, ”Ești bombă”, ”Cea mai frumoasă”, ”Absolut superbă”, ”Foarte frumoasă”, ”Ești minunată”, ”Sexy poza”, ”Frumoasă femeie”, ”Super”, ”Tot frumoasă ai rămas”, ”Frumoasă ești”, i-au transmis fanii cântăreței.

Andreea Bănică este căsătorită și are doi copii

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 13 ani. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie. ”Puțini oameni mai știu acum, dar noi ne-am căsătorit chiar de ziua mea. Mi-am dorit să fie o zi specială, să o țin minte toată viața ca pe cea mai frumoasă aniversare. ?? I-a convenit și lui Lucian, că scăpa cu un singur cadou. ?  După nuntă a venit imediat și Sofia, peste ceva ani și Noah, dar când mă uit la poze retrăiesc așa intens ziua aia, de parcă ar fi fost ieri. Mă bucur că am reușit să avem o relație așa lungă și frumoasă, că am fost binecuvântați ca iubirea noastră să dea roade și că am mers prin viață împreună încă de la începuturi… Sunt îndrăgostită și acum de #AcelasiIubit de la Eforie, care mi-a furat un sărut pe faleză când eram puștoaică…”, a mărturisit Andreea Bănică.

Andreea Bănică a explicat că, cu ani în urmă, neînțelegerile în cuplu erau legate de cariera sa profesională, dat fiind că Lucian i-a fost impresar. Acum motivul discuțiilor dintre ei este legat de cei doi copii ai lor. „Ei, dacă înainte certurile noastre erau din cauza meseriei (eu artist, el managerul meu), acum sunt legate doar de copii. Avem opinii diferite. Păreri pro și contra, dar ne certăm pe WhatsApp. Lăsăm unul de la altul. Așa este într-o căsnicie. Iubire multă”, a detaliat Andreea Bănică.

citește și...