FOTO / Andreea Bălan, siluetă fără reproș. Arată perfect, dar nu-și refuză nicio plăcere culinară!

27.02.2022, 10:42
FOTO / Andreea Bălan, siluetă fără reproș. Arată perfect, dar nu-și refuză nicio plăcere culinară!
FOTO / Andreea Bălan, siluetă fără reproș. Arată perfect, dar nu-și refuză nicio plăcere culinară!

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 37 de ani, este posesoarea unui trup cu forme foarte bine conturate și a unei siluete fără reproș, pe care orice ținută se așază perfect. Vedeta arată foarte bine, însă a mărturisit că ține regimuri drastice și nu își refuză nicio plăcere culinară. Însă are grijă să aibă activități care să o ajute să fie într-o formă fizică excelentă.

Andreea Bălan se poate lăuda cu o siluetă impecabilă.

De-a lungul anilor, vedeta a afișat un trup perfect și nu a avut niciodată probleme cu kilogramele.

Andreea Bălan, siluetă fără reproș. ”Niciodată nu refuz o prăjitură bună”

Pe Instagram, Andreea Bălan a dezvăluit că nu își refuză nicio plăcere culinară, însă are grijă să facă foarte multă mișcare pentru a nu avea probleme cu silueta.

”Niciodată nu refuz o prajitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată si… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămană), masaj (de 3 ori pe saptamană) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a spus cântăreața, potrivit spynews.ro.

Andreea Bălan a fost căsătorită și are două fetițe

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cântăreața a fost invitată, în urmă cu ceva timp, la podcastul realizat de Cătălin Măruță, în care a explicat care este relația pe care o are acum cu fostul ei partener de viață, George Burcea.

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan și-a amintit și despre problemele cu care s-a confruntat la nașterea celei de-a doua fetițe. Artista a mărturisit că, din cauza problemelor medicale, nu mai poate avea copii.

“Am rămas cu o problemă de sănătate pe viață, pe care abia acum am început să o accept. Mamă pot să mai fiu numai sub o anumită formă. Să adopt! Nu mai pot avea copii. Dar trebuie să mă obișnuiesc cu ideea. Important e că sunt în viață, că trăiesc, că nu au rămas fetițele fără mamă”, a adăugat ea.

citește și...