FOTO/ Andreea Bălan și-a etalat formele pe plajele din Dubai. S-a lăsat fotografiată din toate pozițiile

23.05.2021, 10:06
FOTO/ Andreea Bălan și-a etalat formele pe plajele din Dubai. S-a lăsat fotografiată din toate pozițiile
FOTO/ Andreea Bălan și-a etalat formele pe plajele din Dubai. S-a lăsat fotografiată din toate pozițiile

Cântăreața Andreea Bălan și-a etalat trupul în costum de baie pe plajele din Dubai.

Andreea Bălan se relaxează într-o vacanță în Dubai. Cântăreața n-a ratat ocazia de a se fotografie pe plajă, în costum de baie. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, de culoare albă, vedeta s-a lăsat fotografiată din toate pozițiile, etalându-și formele în toată splendoarea lor. ”Față, lateral & verso la distracție”, a scris artista în dreptul imaginilor care au adunat numeroase like-uri, dar și comentarii din partea internauților.

”Toate femeile ar trebui sa ia exemplu de la Andreea Balan”, ”O femeie care se știe bucura de viață chiar daca a trecut prin greutăți”, ”O femeie frumoasa ,un artist de nota 10?.Costumul e un pic indecent. Acoperim putin chiar daca e totul prefect si avem cu ce”, ”Un fizic perfect…O femeie frumoasă și senzuală”, ”Bună, din toate pozițiile!, ”Cea mai frumoasă artistă”, ”Cam dezbrăcată…”, ”Ești bună tare!!”, ”Ești superbă”, i-au transmis internauții artistei.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu George Burcea

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint.

Cântăreața a fost invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, în care a explicat care este relația pe care o are acum cu fostul ei partener de viață, George Burcea.  ”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a declarat Andreea Bălan.

“Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a completat vedeta.

citește și...