FOTO / Anca Țurcașiu, superbă în costum de baie. Și-a etalat silueta perfectă în vacanță

23.04.2022, 10:41
FOTO / Anca Țurcașiu, superbă în costum de baie. Și-a etalat silueta perfectă în vacanță
FOTO / Anca Țurcașiu, superbă în costum de baie. Și-a etalat silueta perfectă în vacanță

Cântăreața Anca Țurcașiu are 51 de ani, darnu-și arată nici pe departe vârsta. Are un trup perfect, cu forme impecabile și o siluetă de invidiat. Dovadă în acest sens stau fotografiile din vacanță pe care vedeta le-a postat pe contul său de socializare, în care apare în costum de baie, etalându-și trupul făă cusur.

Anca Țurrcașiu se află în vacanță. Vedeta a ales o destinație exotică, unde se poate relaxa la plajă.

Artista a postat în mediul online mai multe imagini din vacanță în care apare în costum de baie, în diverse ipostaze.

Anca Țurcașiu, superbă în costum de baie. Complimentată de internauți

Întrr-unele dintre imagini, Anca Țurcașiu a pozat în costum de baie pe o barcă. Cântăreața are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, fiind posesoarea unui trup cu forme irepoșabile.

”Superbă ca întotdeauna”, ”Ești o fumoasă”, ”Minunată”, ”Super frumoasă”, ”Miss “Litoral 2022”, ”la fel de frrumoasă și fermecătoare ca întotdeauna”, ”Te-ai schimbat, doamnă. Nu numai fizic…”, ”Frumoasă și sexy ca întotdeauna”, ”O doamnă adevărată”, ”Frumoasă foc”, Superbă, bunăciune”, ”Sirenă”, ”Femeia perfectă”, au complimentat-o cei care îi umăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În plan personal, Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca.

Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

Cum se menține în formă Anca Țurcașiu

Cântăreața a povestit recent, pentru click.ro, ce anume face pentru a se întrețne și a se simți cât mai bine.

“Eu fac sport, în fiecare zi, dorm, mănânc, am grijă de mintea mea, de sufletul meu, de corpul meu. Dacă nu avem noi grijă de el se strică. Nu dau sfaturi de nutriție sau stil de viață, niciodată nimănui. Pentru mine e un mod de viață cu care mă simt foarte confortabil, nu mi se pare absolut nimic dificil. Eu și gătesc pentru mine, ies și în restaurant, dar nu comand acasă mâncare niciodată”, a detaliat Anca Țurcașiu.

citește și...