FOTO / Anca Țurcașiu se prezintă impecabil în costum de baie la 52 de ani. Este uimitor de frrumoasă!

31.08.2022, 10:47
FOTO / Anca Țurcașiu se prezintă impecabil în costum de baie la 52 de ani. Este uimitor de frrumoasă!
Anca Țurcașiu se prezintă impecabil în costum de baie la 52 de ani

Actrița și cântăreața Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, arată impecabil la plajă, în costum de baie. cele mai recente imagini postate de vedetă în mediul online stau dovadă în acest sens. Anca Țurcașiu are un trup perfect și o siluetă de vis, formele sale perfecte atrăgând toate pivirile oriunde își face apariția.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc. În plan personal, Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

Pe contul ei de socializare, Anca Țurcașiu își încântă admiratorrii cu numeroase fotografii, inclusiv din vacanță, în care apare în costum de baie.De curând, vedeta a dat publicității, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe fotografii în care apare la plajă, într-un costum de baie din două iese, care îi pune foarte bine în valoare formele fără cusur. ”Ador scoicile lipite pe trupul meu. Scoicile care nu se mai desprind….”, a notat vedeta în dreptul imaginilor.

Anca Țurcașiu se prezintă impecabil în costum de baie la 52 de ani. A primit și complimente, dar și critici de la internauți

Postarea Ancăi Țurcașiu a primit numeroase aprecierri în mediul online, da și critici din partea interrnauților.

”Bombă ești”, ”Superbă”, ”O frumusete de femeie!”, ”Ești minunată”, ”Rămâi artistă și decentă în postări draga mea Anca Țurcașiu ! Ești o femeie frumoasă 😍😘 ! Dar fiecare vârstă își are limitele ei …!”, ”O plac dar exagerează cu poze in costum, nu mai are vârsta pentru maimuțăreala și mai ales pentru atâtea poze in toate pozițiile”, ”JLo a noastră”, ”Miss Litoral”, ”La varsta ta arati impecabil”, ”Ești super! Tânără și frumoasă!!!”, ”O femeie superbă!”, ”A luat-o și asta razna… De prea mult bine”, ”Superb”, ”Felicitari! Sunteti un model! (la propriu si la figurat)”, ”Minunată și foarte sexy”, ”Mai bună ca niciodată ! ! Super tare Anca!”, ”Arăți minunat”, ”Corp frumos”, ”Ce e frumos e frumos!”, ”Superba! Naturala , frumoasa, deosebita!”, ”Ajunge cam multă paradă,la anii tăi ești bine dar multă bălăceală”, ”Ești tare, tare… bună!”, ”Te credeam mai serioasa. Imi.pare rau, de când te-ai despărțit ai luat-o puțin razna”, ”Tot frumoasă ai rămas”, sunt câteva dintre mesajele primite de Anca Țurcașiu în mediul online.

citește și...