FOTO / Anca Țurcașiu, mai provocatoare ca niciodată! Au curs comentariile în online

08.12.2021, 13:01
FOTO / Anca Țurcașiu, mai provocatoare ca niciodată! Au curs comentariile în online
FOTO / Anca Țurcașiu, mai provocatoare ca niciodată! Au curs comentariile în online

Cântăreața Anca Țurcașiu, în vârstă de 51 de ani, s-a afișat într-o ipostază extrem de senzuală în fața celor care îi urmăreesc activitatea în mediul online. Artista a postat o fotografie în care apare își expune trupul doar într-un body. Comentariile internauților nu au întârziat să apară, artista primind numeroase mesaje.

Anca Țurcașiu are 51 de ani, dar nu își arată vârsta. Vedeta se m enține într-o formă fizică foarte bună și afișează o siluetă de invidiat.

Pe contul său de socializare, cântăreața a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-un body de culoare neagră, care îi pune foarte bine în valoare formele foarte vine conturate.

Anca Țurcașiu, mai provocatoare ca niciodată! Ce i-au transmis internauții

”Să aveți o noapte de vis! Atât de puțin timp avem pe aici…. Eu încerc să ignor orice mi-ar întuneca gândurile.  Azi am avut o zi nu tocmai bună dar acum fac tot posibilul să mă bucur de seara asta. Cu o muzică bună, cu un pahar de vin și cu gândul la vacanța ce va veni. Vă îmbrățișez! Încercați și voi!”, a notat vedetra în dreptul imaginii.

Postarea a stârnit imediat interesul internauților, care au comentat pe seama modului în care vedeta s-a afișat în mediul online: ”Respect”, ”Și să visăm la poză”, ”Oare de ce nu se dezbracă Similea, Chiriac, Mira sau Stela Enache? Au rămas la fel de frumoase, integre și serioase , da ele sunt cu adevărat Dive”, ” Atata timp ai fost foarte discreta in privinta vietii private, toate aparitiile tale erau la superlativ, dar de cand ai divortat, te-ai schimbat la 180°, dar in rau, chiar foarte rau!!!! In ritmul asta, in curand te vei infatisa in costumul Evei si pentru ce, sau pt cine?! E foarte nedrept si dureros sa fii aruncata de cel despre care credeai ca-ti este sufletul pereche si inlocuita intr-o clipa, dar esti puternica, frumoasa, ai o cariera, chiar este pacat de tine sa te calci in picioare (din punctul meu de vedere). Se vede foarte clar in toate pozele pe care le postezi, ca tu vrei sa “arati cuiva”, ce a pierdut. Tu esti unica, deosebita si asa trebuie sa mergi mai depate, lasa trecutul in spate!”,

”Anca Turcasiu e un brand, e un nume e o vedeta, o artistă – Nu mai comentați ca e dezbrăcată, ca e nu știu cum…”, ”Mi-ati fost tare dragi ,si tu si ,Loredana,aratati senzational la varsta voastra ,dar nu inteleg un lucru,de ce trebuie sa va expuneti in halul asta?, sa aratati ce? si cui?”, ”Nu te reprezintă poza, nu tre’ să dovedești nimic, știm că ești frumoasă!”, ”Superbă”, ”Frumoasă și sexy ca intodeauna, chiar și acum, la a doua tinerețe…”, ”Arati bine pentru varsta ta, esti frumoasa”, ”Ce-i frumos și Lui Dumnezeu îi place!”, ”Apreciez, că te menții în forma și poți fi un exemplu pentru femeile la vârsta ta, dar de ce era nevoie sa exagerezi, nu înțeleg!”, ”O cam dai in Loredana”, ”Esti de admirat la cum arăți! Dar totusi e mai bine sa arăți ce ai frumos in intimitate! Nu la toata lumea!”, ”O femeie superbă, cu totul la superlativ!”.

Anca Țurcașiu a divorțat în anul 2020

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

citește și...