FOTO / Anastasia Chivu, fiica lui Cristian Chivu, joacă în serialul ”Adela”, de la Antena 1

10.11.2021, 14:22
FOTO / Anastasia Chivu, fiica lui Cristian Chivu, joacă în serialul ”Adela”, de la Antena 1
FOTO / Anastasia Chivu, fiica lui Cristian Chivu, joacă în serialul ”Adela”, de la Antena 1

Fiica cea mică a lui Cristian Chivu, Anastasia Chivu, şi-a făcut debutul în actorie şi va putea fi urmărită începând din această săptămână în serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, ”Adela”. Aceasta a venit special în România, însoţită de mama sa, Adelina Chivu, pentru a participa la filmările pentru acest proiect, unde va interpreta un rol-cheie.

Cristi Chivu formează o familie alături de soția sa, Adelina Chivu, și de cele două fetițe ale lor. Natalia, prima născută, a venit pe lume la 12 februarie 2009. Anastasia le-a întregit familia la 4 noiembrie 2010. Aceasta din urmă joacă în serialul ”Adâela”, de la Antena 1.

„Urmăream serialul Adela pe AntenaPLAY de acasă, din Italia şi mi-a plăcut!”, a mărturisit mama Anastasiei, Adelina Chivu, în vreme ce Anastasia a povestit că actoria este visul său: „Tot timpul mi-am dorit să fiu actriţă, mi-a plăcut mult ideea! Mama îmi zice Demi Moore!”, a mai dezvăluit micuţa, care visează ca în timp să ajungă o mare actriţă la Hollywood.

Anastasia Chivu, fiica lui Cristian Chivu, joacă în serialul ”Adela”, de la Antena 1. Ce rol interpretează

Începând de joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii o vor putea urmări pe Anastasia în rolul Dianei, sora lui Lucian (Daniel Nuţă), o fetiţă de 10 ani, născută la New York şi care în prezent locuieşte la internat. „Este foarte fain aici, îmi place mult şi chiar dacă la început mi-a fost puţin greu şi aveam emoţii, m-am obişnuit repede. În serial sunt o fată de 10 ani, care vine special din America să-l caute pe fratele său, Lucian!”, a dezvăluit Anastasia Chivu.

Alături de Anastasia, din distribuţia serialului  ”Adela”, de la Antena 1, mai fac parte şi fata lui Marius Lăcătuş, Dominique (Tania) şi fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto (Floppy), două personaje care vor interacţiona mult cu Diana.

citește și...