Adelina Chivu, în costum de baie. Soția lui Cristi Chivu arată ireproșabil

08.07.2020, 12:45
Adelina Chivu, în costum de baie. Soția lui Cristi Chivu arată ireproșabil
Adelina Chivu, în costum de baie. Soția lui Cristi Chivu arată ireproșabil

Adelina Chivu, soția fostului căpitan al echipei naționale de fotbal a României, Cristi Chivu, este într-o formă fizică de zile mari. Aceasta arată fără reproș în costum de baie.

Partenera de viață a lui Cristi Chivu a făcut furori pe internet cu o fotografi în care apare în costum de baie. Adelina Chivu și-a expus trupul perfect într-un costum de baie de culoare neagră, din două piese, în care arată ireproșabil.

Internauții au fost mai mult decât încântați de apariția soției lui Cristi Chivu.

”Superbă”, ”Frumoasă”, Arăți minunaât”, ”Superbă poza și tu!!!!”, ”Wow”, ”Cât de frumoasă ești”, ”Extraordinar de frumoasă”, Perfectă”, ”Arăți minunat, Adelina”, sunt doar câteva dintre complimentele primite de Adelina Chivu de la admiratorii din mediul online.

Au aniversat 12 ani de la nuntă

Zilele acestea, Adelina și Cristi Chivu au aniversat 12 ani de la cununia religioasă, eveniment care a avut loc la Palatul Știrbey din Buftea.

Cei doi au marcat evenimentul și pe conturile lor de socializare.

„Construită pe încredere, prietenie și dragoste. 12 ani. Tot înainte, iubire… până la final!”, a scris Cristi Chivu pe contul său de socializare.

Mesajul este însoțit de o fotografie în care Cristi Chivu o sărută cu foc pe partenera lui de viață.

”12. Iubire. Căsătorie. Aniversare”, a notat și Adelina Chivu în mediul online.

Adelina și Cristi Chivu trăiesc la Milano și au împreunăm două fete. Natalia, prima născută, a venit pe lume la 12 februarie 2009. Anastasia le-a întregit familia la 4 noiembrie 2010.

Cristian Chivu este antrenor la grupa de juniori a clubului Inter Milano, iar soția lui s-a lansat în industria fashion cu un brand de haine nou.

”Este motorul familiei noastre”

Cristi Chivu a afirmat, într-un interviu, că Adelina este motorul familie.

„Lucrul pe care l-am dorit întotdeauna a fost să mă căsătoresc să am o familie și să ținem foarte mult unul la celălalt. Adelina este foarte atentă la detalii, este motorul familiei noastre, sunt bucuros că am întâlnit-o și că o am alături de mine în fiecare clipă”, afirma Cristi Chivu la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

citește și...