Ce se întâmplă cu familia lui Cristi Chivu, izolată în Italia. ”Nu ieșim deloc”

11.03.2020, 10:23
Ce se întâmplă cu familia lui Cristi Chivu, izolată în Italia. ”Nu ieșim deloc”
Ce se întâmplă cu familia lui Cristi Chivu, izolată în Italia. ”Nu ieșim deloc”

Adelina Chivu, soția fostului fotbalist Cristi Chivyu, a vorbit cu vedeta de televiziune Simona Gherghe despre epidemia de coronavirus din Italia.

Adelina și Cristi Chivu locuiesc la Milano, alături de cele două fetițe ale lor. Adelina Chivu a fost intervievată de Simona Gherghe despre ce se întâmplă în Italia și cum gestionează autoritățile haosul produs. Soția lui Cristi Chivu a oferit detalii cu privire la ce se întâmplă în momentul de față în Italia, fiind țara cea mai afectată de Covid-19 din Europa.

„Interviu cu Adelina Chivu, aflata in carantina, la Milano. Adelina și Cristi Chivu locuiesc în Milano, unde, în plină carantină, e cea mai gravă situație. Adelina mi-a povestit cum trăiesc ei zilele acestea, care e atmosfera pe străzile milaneze, ce îi sperie, dar și cu ce își umplu zilele de stat în casă. Fetele lor fac cursuri online, de mai bine de o săptămână nu mai ies din casă și au fost nevoiți aproape să “învețe” o nouă viață. E o situație excepțională, cu care s-ar putea confrunta și România. Deocamdată, la noi e bine. Dar aș vrea să știm la ce să ne așteptăm. Trăim vremuri speciale”, a scris Simona Gherghe pe internet.

„Unii care au peste 60 de ani sunt puși cu semnul de întrebare la aparatul de respirat, deci medicii hotărăsc cine trăiește și cine moare. Noi nu mai ieșim din casă decât la farmacie sau la supermarket. În rest, nu ieșim deloc. Totul e închis, restaurante, tot. Comenzi online e cam greu să faci. Nu avem cunoștințe care s-au îmbolnăvit, avem doar care au intrat în contact cu oameni infectați și stau în carantină acasă. Sunt mai puține mașini pe stradă, în schimb, mai multe ambulanțe, carabinieri. Am înțeles că te opresc, și dacă ai angajați sau menajere trebuie să le dai în scris că sunt trimiși de tine”, i-a povestit Adelina Chivu Simonei Gherghe, potrivit click.ro.

Fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a României, Cristian Chivu, s-a căsătorit religios cu Adelina Elisei, în 2008, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Palatul Ştirbey, naşi fiind Victor şi Manuela Becali. Cei doi au împreună două fetițe: Natalia și Anastasia.

A fost confirmat cazul cu numărul 30 de îmbolnăvire cu coronavirus din România. Este vorba despre o femeie de 43 de ani care a intrat în contact cu pacientul de la Spitalul Gerota au transmis, miercuri dimineața, reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

Bilanțul epidemiei de coronavirus a ajuns la 631 de morți în Italia, cea mai afectată țară din Europa, iar numărul persoanelor infectate este de 10.149, au anunțat autoritățile lcale.

citește și...