VIDEO / Coloana sonoră a celui de-al doilea sezon al serialului ”Adela” este o melodie celebră a Deliei. Premieră pentru artistă

11.08.2021, 13:22
VIDEO / Coloana sonoră a celui de-al doilea sezon al serialului ”Adela” este o melodie celebră a Deliei. Premieră pentru artistă
VIDEO / Coloana sonoră a celui de-al doilea sezon al serialului ”Adela” este o melodie celebră a Deliei. Premieră pentru artistă

Jurata X Factor Delia ”se aude” pe coloana sonoră a celui de-al doilea sezon al serialului ”Adela – Adevăr și eliberare”, produs de Ruxandra Ion, care va avea premiera joi, 19 august, de la ora 20.30, la postul de televiziune Antena 1. ”Aruncă-mă” este prima piesă a artistei care devine coloană sonoră de film.

Deși lansată la începutul anului 2020, piesa ”Aruncă-mă”, compusă de jurata X Factor Delia și care a strâns deja peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube, se potrivește foarte bine cu povestea serialului de la Antena 1.

”Vinde-mi fericirea la primul venit, știi ce zic / Mai cumpără-ți o viață, că ție nu-ți mai ajunge nimic”, sunt doar două dintre versurile care pot rezuma povestea protagonistelor serialului  ”Adela”, care  va avea premiera joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1.

Coloana sonoră a celui de-al doilea sezon al serialului ”Adela” este o melodie celebră a Deliei. Ce spune artista

”Mi se pare foarte potrivită această alăturare și mă bucură, mai ales că pentru mine muzica și poveștile înseamnă vindecare, eu am scris de multe ori piese într-un soi de terapie. Eu, un pix, o foaie și un pian și încep să iasă multe lucruri la iveală, pentru că experienţele sunt acolo, le poţi accesa oricând pentru a scrie piese. Cât despre subiectul ”dragoste” nu cred că trebuie alimentat cu nimic!”, a spus Delia.

Cântăreața marchează astfel o premieră: ”Aruncă-mă” este prima piesă a artistei care devine coloană sonoră de film.

Ce actori pot fi văzuți în serialul ”Adela”


Adela spune povestea a două surori, Adela și Andreea, care află că una din ele este în realitate fata unui om bogat. Mama celor două o trimite pe fiica ei adevărată, Andreea, în lumea bogaților. Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov.

Telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii ce se bucură de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie. Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Gelu Niţu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev vor putea fi urmăriţi începând de joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1, în cel de-al doilea sezon al serialului Adela.

citește și...