FOTO / Adelina Pestrițu, făcută praf de internauți. ”Zici că ești bebeluș cu pampers în chiloții ăia”

13.08.2020, 10:24
FOTO / Adelina Pestrițu, făcută praf de internauți. ”Zici că ești bebeluș cu pampers în chiloții ăia”
FOTO / Adelina Pestrițu, făcută praf de internauți. ”Zici că ești bebeluș cu pampers în chiloții ăia”

Adelina Pestrițu s-a pozat în costum de baie, însă reacțiile celor care au văzut-o nu au fost tocmai cele așteptate de brunetă.

În cea mai recentă fotografie postată pe contul său de socializare, Adelina Pestrițu apare în costum de baie, din două piese, cu imprimeuri diferite. Partea de jos a costumului este cu talie înaltă, iar internauții i-au atras atenția fostei vedete de televiziune că nu o avantajează deloc.


”Zici că ești bebeluș cu pampers în chiloții ăia”, ”Chiar arăta mult mai bine înainte de toate intervențiile făcute. Era naturală, avea un corp frumos, era frumoasă”, ”Chiloții sunt funny, dar nu îți vine bine un chilot cu talie înaltă, ai așa un corp frumos, e păcat să ascunzi ceva”, ”Era mai frumoasă înainte pe când avea o relație cu Vârciu”, ”Te-ai urâțit de tot, păcat că ai fost atât de frumoasă”, ”Păcat de tine și de frumusețea pe care o aveai odată, naturală”, ”Arată bine femeia, dar budigăii ăia sunt piesa de rezistență din această poză. Pampers reutilizabil. Și cum ea e numai piele și os, ies în evidență strașnic, mai mult ca silicoanele”,

”Acești chiloți mai mult seamănă a scutec”, ”Sâni mult prea mari pentru acest corp”, ”Da, toată numai operații, cauciuc, fițe”, ”Chiloții ăia nu te avantajează deloc, scapă de ei repede, aruncă-i undeva departe, sunt oribili”, ”Combinația face slipul să arate nașpa”, ”Cu aceste silicoane uriașe semeni cu o vampă”, ”Schelet ambulant”, ”Mergi și schimbă-te că arăți rău de tot”, ”Niște oase acoperite cu piele”, ”Sunt mai mari sânii decât capul”, ”Mult prea slabă”, ”de ce nu ți-ai tras chiloții până la gât?”, ”Parcă asamblată bucată cu bucată din corpuri diferite”, ”Chiloții cu talie înaltă sunt foarte urâți”, ”parcă ai gogoșari pe tine”, ”Chiloței de bunicuță”, au fost reacțiile internauților la vederea Adelinei Pestrițu.

Ce intervenții estetice are

Adelina Pestrițu a recunoscut că a trecut de-a lungul timpului prin transformări de ordin estetic.

În urmă cu mulți ani, aceasta a suferit o operație la nas. A trecut prin chinuri teribile.

”Îngrozitoare. Am făcut atac de panică, pentru că aveam impresia că nu mă oxigenez suficient. Aveam impresia că mi se descompune toată fața când merg. Eu am trecut printr-o operație de rinoplastie cu metodă clasică, nu cu laser. Este diferit, dar a meritat. Rezultatul este cel dorit. Mie mi-a fost greu să suport durerea sau să depind de pansamente, dar unii oameni nu au nici o treabă.

Nu este o rușine să accepți că nu ești perfect și există loc de îmbunătățiri. Eu am avut și probleme de sănătate, și de ordin estetic și am decis să o fac. Nu regret nimic. Este cea mai bună alegere pe care am făcut-o. E important să ne simțim bine în pielea noastră”, a fost mesajul vedetei tv.

Ultima operație a Adelinei a fost cea de mărire a sânilor.

 

citește și...