Adelina Pestrițu, despre ce se întâmplă în viața ei. ”Am înțeles că atunci când schimbi locul, schimbi și norocul”

23.06.2020, 11:25
Adelina Pestrițu, despre ce se întâmplă în viața ei. ”Am înțeles că atunci când schimbi locul, schimbi și norocul”
Adelina Pestrițu, despre ce se întâmplă în viața ei. ”Am înțeles că atunci când schimbi locul, schimbi și norocul”

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu a vorbit despre schimbările recente care au avut loc în viața sa.

Adelina Pestrițu a uimit pe toată lumea când a decis să își tundă părul foarte scurt. Invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, vedeta a dezvăluit că nu este singura schimbare pe care a făcut-o.

Aceasta a decis împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea, că este momentul să se mute într-o casă nouă. Mai mult, aceștia și-au cumpărat și o nouă mașină.

”M-au luat și pe mine prin surprindere pentru că nu eram chiar pregătită pentru ele. Bine, pentru treaba asta cu tunsoarea m-am pregătit câteva luni bune. Dar pentru schimbarea de domiciliu, de automobil, de toate cele nu. Dar iată că se întâmplă și le-am primit cu brațele deschise pentru că am înțeles eu că atunci când schimbi locul, schimbi și norocul și poate rămân însărcinată în noua locuință”, a declarat bruneta.

”Nu mai avem loc. Noi am fost foarte mulțumiți de locuința pe care o avem de trei ani de zile pentru că am beneficiat și de o curte, chiar dacă era un apartament la bloc. E un apartament destul de mare…”, a adăugat ea.

A găsit casa nouă în două ore și jumătate

”Am găsit casa în două ore și jumătate. Practic am fost forțați. Noi apartamentul nu l-am avut la vânzare, ne-am trezit cu clientul la ușă. Printr-o cunoșțtință s-au făcut recomandările și am acceptat o vizionare în ideea în care dacă e să-l vindem îl vindem… Nu l-am pus pe vreun site. Cum a intrat doamna după câteva minute a zis: ”Gata, e locuința pe care o caut. Dacă putem face actele foarte repede pentru că eu trebuie să mă mut”. Și atunci a venit valul de stări de panică și de urgență. Unde ne mutăm? În două ore jumătyate am găsit casa. Ne-am urcat în mașină, n-am sunat niciun agent imobiliar. Ne-am urcat în mașină și am luat-o așa pe străzile din București. Și am găsit chiar în zona în care ne doream.

E o casă nu extrem de mare, dar este super potrivită pentru nevoile noastre. Avem patru camere, patru băi, o curte, o pivniță. L-am sunat pe proprietar și i-am zis că vrem să facem actele. Am luat-o la gata. Dar cum suntem noi, a trebuit să mai facem niște modificări. Am angajat o arhitectă”, a mai spus Adelina Pestrițu.

citește și...