Cum arată Adelina Pestrițu în poza din buletin

10.07.2020, 13:53
Cum arată Adelina Pestrițu în poza din buletin
Cum arată Adelina Pestrițu în poza din buletin

Fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu le-a arătat fanilor ei de pe rețelele de socializare cum arată în poza din buletin.

De curând, Adelina Pestrițu a postat pe contul său de Facebook a postat o fotografie în dreptul căreia a scris că așa și-ar fi dorit să fie poza ei din actul de identitate.

”Așa aș vrea să-mi fie poza de buletin?”, a spus ea.


În poza de buletin, însă, Adelina Pestrițu are un cu totul alt look. Are părul lung până la umeri și este machiată delicat, potrivit okmagazine.ro.

Ce schimbări au avut loc în viața ei

Adelina Pestrițu a uimit pe toată lumea când a decis să își tundă părul foarte scurt. Vedeta a dezvăluit, de curând, că nu este singura schimbare pe care a făcut-o.

Aceasta a decis împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea, că este momentul să se mute într-o casă nouă. Mai mult, aceștia și-au cumpărat și o nouă mașină.

”M-au luat și pe mine prin surprindere pentru că nu eram chiar pregătită pentru ele. Bine, pentru treaba asta cu tunsoarea m-am pregătit câteva luni bune. Dar pentru schimbarea de domiciliu, de automobil, de toate cele nu. Dar iată că se întâmplă și le-am primit cu brațele deschise pentru că am înțeles eu că atunci când schimbi locul, schimbi și norocul și poate rămân însărcinată în noua locuință”, a declarat bruneta.

”Am găsit casa în două ore și jumătate. Practic am fost forțați. Noi apartamentul nu l-am avut la vânzare, ne-am trezit cu clientul la ușă. Printr-o cunoșțtință s-au făcut recomandările și am acceptat o vizionare în ideea în care dacă e să-l vindem îl vindem… Nu l-am pus pe vreun site. Cum a intrat doamna după câteva minute a zis: ”Gata, e locuința pe care o caut. Dacă putem face actele foarte repede pentru că eu trebuie să mă mut”. Și atunci a venit valul de stări de panică și de urgență. Unde ne mutăm? În două ore jumătyate am găsit casa. Ne-am urcat în mașină, n-am sunat niciun agent imobiliar. Ne-am urcat în mașină și am luat-o așa pe străzile din București. Și am găsit chiar în zona în care ne doream.

E o casă nu extrem de mare, dar este super potrivită pentru nevoile noastre. Avem patru camere, patru băi, o curte, o pivniță. L-am sunat pe proprietar și i-am zis că vrem să facem actele. Am luat-o la gata. Dar cum suntem noi, a trebuit să mai facem niște modificări. Am angajat o arhitectă”, a adăugat ea.

citește și...