Ce meserie are, de fapt, Adelina Pestrițu. Toți știu că a fost dansatoare în Ibiza, însă ce a practicat în România

21.06.2020, 12:25
Ce meserie are, de fapt, Adelina Pestrițu. Toți știu că a fost dansatoare în Ibiza, însă ce a practicat în România
Ce meserie are, de fapt, Adelina Pestrițu. Toți știu că a fost dansatoare în Ibiza, însă ce a practicat în România

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai provocatoare prezențe din showbiz-ul românesc. Înainte de a deveni cunoscută, aceasta a fost dansatoare în Ibiza.

Adelina Pestrițu are o carieră impresionantă în spate. Bruneta a urmat cursurile Colegiului National „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, la secția Filologie, și este absolventă a Facultății de Management.

A ajuns model și prezentatoare la TV

Adelina Pestrițu și-a început cariera artistică ca dansatoare într-un club faimos din Ibiza. A devenit celebră în România după ce a început relația cu Liviu Vârciu, cel care a fost primul ei soț.

După despărțirea de acesta, bruneta a avut numeroase contracte în lumea modellingului, care au propulasat-o în showbiz. A pozat și pentru celebra revistă pentru bărbați ”Playboy”.

Mai apoi, Adelina Pestrițu a lucrat în televiziunhe. A fost asistenta lui Mihai Morar la emisiunea ”Răi da’ buni”, apoi a prezentat, la Kanal D, emisiunile ”D Paparazzi” și ”Wowbiz”.

Acum Adelina Pestrițu e influencer

După ce a renhunțat la televiziune, Adelina Pestrițu a devenit influencer.

”Mulți mă tot întreabă: tu ce faci toată ziua, doar poze și filmări? E un job full time, nu e atât de simplu. Nu am un salariu fix, implicarea îmi aduce bani. Într-o lună pot câștiga mai mult, alteori mai puțin. Eu pot să tolerez critci, dar să fie expuse civilizat”, a spus vedeta recent.

E căsătorită și are un copil

În ceea ce privește viața sentimentală, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, care se numește Zenaida. Virgi Șteblea este cel de-al doilea soț al Adelinei Pestrițu. Aceasta a mai fost măritată cu celebrul artist Liviu Vârciu. După separarea de acesta, bruneta a trăit o poveste de dragoste cu muzicianul Speak.

Își mai dorește un copil

Adelina Pestrițu a mărturisit că ea și actualul său soț își mai dorect un copil.

La o emisiune de televiziune, Adelina Pestrițu a afirmat că ar putea fi din nou însărcinată, lucru pe care și-l dorește foarte mult.

„Ne-am dorit să fim patru, după izolare. Încă nu am făcut testul, dar, da, aș putea fi însărcinată. Dorința asta de a ne mări familia ne-a determinat să muncim mult la ea. Soacra mereu ne zice să facem un frățior sau o surioară pentru că Zenaida trebuie să aibă cu cine să se joace, trebuie să aibă pe cineva”, a declarat Adelina Pestrițu.

 

citește și...