Florin Ristei: ”Suntem singurul X Factor din lume care se face în acest prezent”

14.08.2020, 16:02
Florin Ristei: ”Suntem singurul X Factor din lume care se face în acest prezent”
Florin Ristei: ”Suntem singurul X Factor din lume care se face în acest prezent”

Cântărețul Florin Ristei a comentat pe marginea noului sezon al emisiunii ”X Factor”, care urmează să fie difuzată din toamna acestui an la postul de televiziune Antena 1.

Florin Ristei a câștigat concursul ”X Factor”, de la Antena 1, în anul 2013. În noul sezon al emisiunii, acesta este jurat alătui de Delia, Loredana Groza și Ștefan Bănică Junior.

Răzvan Simion și Dani Oțil prezintă sezonul 9 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1.

Florin Ristei a făcut declarații despre noul sezon al emisiunii ”X Factor”.

„Le-am și zis concurenților că o să fim mai exigenți cu cei care știu să cânte și mai puțin exigenți care nu știu să cânte și care nu înțeleg dacă le-am explica.

Acest sezon e mai diferit, puțin mai tehnic, mai exigent. Suntem singurul X Factor din lume care se face în acest prezent, singura emisiune care și-a asumat răspunderea asta în 2020”, a precizat Florin Ristei, potrivit a1.ro.

X Factor a avut nouă jurați

De-a lungul celor șapte ani cât a fost difuzat show-ul ”X-Factor”de la postul de televiziune Antena 1, au existat nouă jurați. Juriul s-a schimbat de patru ori de la lansare până în ultimul sezon. Ultimii dintre aceștia au fost Horia Brenciu, Ștefan Bănică Junior, Carla’s Dreams și Delia. Ceilalți jurați au fost: Paula Seling, Adrian Sînă, Mihai Morar, Dan Bittman și Cheloo. Delia a fost cel mai longeviv jurat, fiind prezentă în șapte sezoane din cele opt care au avut loc până în prezent.

Cine au fost câștigătorii X Factor

Emisiunea ”X-Factor” a debutat la postul de televiziune Antena 1 în toamna anului 2011. Primul sezon X Factor a fost câștigat de Andrei Leonte, iar cel de-al doilea, de Tudor Turcu. Au urmat, pe lista câștigătorilor: Florin Ristei, Adina Răducan, Florin Răduță, Olga Verbițchi, Jeremy Ragsdale și Bella Santiago.

citește și...