Florin Ristei, replică după ce mai multe vedete s-au îmbolnăvit de COVID-19. ”E o aberație imensă”

23.06.2020, 14:48
Florin Ristei, replică după ce mai multe vedete s-au îmbolnăvit de COVID-19. ”E o aberație imensă”
Florin Ristei, replică după ce mai multe vedete s-au îmbolnăvit de COVID-19. ”E o aberație imensă”

Cântărețul Florin Ristei a reacționat după ce mai multe vedete au fost depistate cu noul coronavirus și s-a spus că ar fi primit bani ca să se declare bolnave.

Mai mulți internauți le-au acuzat pe vedetele infectate cu COVID-19 că se prefac, că au primit bani ca să mintă că s-au îmbolnăvit. Aceste teorii l-au scos din minți pe Florin Ristei, care a reacționat.

„Eu nu am putut să mă abțin. Tot văd pe internet comentarii și mi se pare de domeniul fantasticului. Cât de idiot să fii să crezi că un artist sau cineva ar primi bani de la o televiziune ca să se interneze în spital, să zică că s-a infectat cu Covid? Cât de cretin să fii să crezi chestia asta? De ce ar face artistul chestia asta? Ca să ce? Ca să te convingă pe tine că există? Se duce de bunăvoie ca să stea 14 zile în spital doar ca să te convingă pe tine că există? De parcă i-ar păsa lui că tu nu crezi și nu te interesează.

De unde tot conspirațiile astea? OK, înțeleg că poate s-a exagerat cu virusul și unii profită de pe urma lui și e logic, se găsesc tot timpul oameni care să profite pe timp de război sau de necaz. Dar de la asta până la a spune că oamenii ăia s-au internat degeaba în spital și că oricum nu există Covid și că le-au dat și bani televiziunile să se ducă acolo, e o aberație imensă”, a spus artistul, citat de libertateapentrufemei.

 

Mai multe vedete de la Antena 1, infectate

La trustul Antena 1, zilele acestea, mai multe vedete au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus.  De altfel, mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Este vorba de Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir. Alina Pușcaș se află în spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”. O parte dintre vedetele infectate cu COVID-19 se află internate la Institutul Matei Balș din Capitală.

Florin Ristei a participat la ”Asia Express”, alături de fratele său

Frații Ristei au participat împreună la competiția ”Asia Express”, de la Antena 1. Dan și Florin Ristei aufost una dintre cele mai competitive echipe din cel de-așl treilea sezon al emisiunii de la Antena 1.

”Așa competitiv cum sunt, nu-mi pare rău că n-am câștigat. Îmi pare rău doar că n-am putut să mă joc până la capăt.

Pentru mine Asia Express a fost mai mult decât o emisiune. A fost cea mai tare experiență de viață de până acum, și unul dintre puținele show-uri tv în care m-am dedicat 100%”, declara Florin Ristei după eliminare.

citește și...