Ce s-a ales de Tudor Turcu la 8 ani de când a câștigat ‘X Factor’! Artistul se confruntă cu o malformație gravă

09.03.2020, 13:38
Ce s-a ales de Tudor Turcu la 8 ani de când a câștigat 'X Factor'! Artistul se confruntă cu o malformație gravă
Ce s-a ales de Tudor Turcu la 8 ani de când a câștigat 'X Factor'

În 2012, Tudor Turcu reușea să câștige finala concursului ‘X Factor’. Nu a renunțat definitiv la muzică, dar a preferat să se concentreze mai mult pe viața de familie. Tudor Turcu s-a căsătorit și are doi copii superbi.

Ce s-a ales de Tudor Turcu la 8 ani de când a câștigat ‘X Factor’! Artistul se confruntă cu o malformație gravă

În luna octombrie 2019, el a devenit tată pentru a doua oară, după ce soția lui a adus pe lume o fetiță.

‘Andreea Monica Turcu, puritatea și rodul iubirii noastre, un suflețel curat venit în lumea noastră! Alături de surioara ei, Anastasia Maria, ne-a încărcat casa și inimile de bucurie, înțelepciune și iubire și ne fac cei mai fericiţi și împliniţi părinți. Dragostea la prima vedere a venit din partea părinților spirituali Aurelian Temişan- Monica Davidescu și a prințesei lor, Dora’, a scris artistul pe Facebook.

Tudor Turcu și-a încercat norocul și la finala naţională Eurovision 2015, însă le-a dat mari emoții organizatorilor concursului.

Artistul s-a născut cu inima deformată, fiind diagnosticat cu prolaps de valvă mitrală şi bloc de ramură dreapt, adică o afecţiune a valvelor cardiace, de care suferă 5-10% din populaţia mondială. Din acest motiv, organizatorii de la TVR au decis atunci să cheme o salvare în caz că i se întâmplă ceva.

‘În 2012, când am participat la „X Factor”, am avut o cădere şi mari probleme cu inima, căci munceam mult. E o malformaţie cu care m-am născut. Din cauza stresului şi a oboselii, ea poate să apară şi să dispară, poate să se agraveze sau o pot duce aşa toată viaţa’, spunea el pentru Click!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

La mulți ani sănătoși vouă dragilor #Ștefan și #Ștefania

O postare distribuită de Tudor Turcu XFactorRo Official (@tudorturcuofficial) pe

citește și...