Florin Ristei, apariție pe care o va ține minte toată viața la ”Asia Express”. ”Arăta ca o fetițo-băiat sărac”

03.03.2020, 14:19
Florin Ristei, apariție pe care o va ține minte toată viața la ”Asia Express”. ”Arăta ca o fetițo-băiat sărac”
lorin Ristei, apariție pe care o va ține minte toată viața la ”Asia Express”. ”Arăta ca o fetițo-băiat sărac”

La ”Asia Express” a fost organizat un concurs de miss. Câte un concurent din fiecare echipă de la show a trebuit să defileze în fața unui juriu format din filipinezi.

Cele opt perechi de vedete rămase în cursă şi-au desemnat jumătatea mai bună pentru a defila în faţa unui juriu local.

Dacă fetele au reușit să se adapteze foarte repede, băieții au fost nevoiți să recurgă la diverse trucuri. Astfel, Mario Fresh și-a udat părul și a defilat ca un macho, Răzvan Fodor a pulverizat parfum în aer, iar Radu Vlăduț și-a vopsit părul fosforescent și a făcut flotări.

Mario Fresh

De departe, cea mai uluitoare apariție a fost cea a lui Florin Ristei. Acesta a șocat audiența defilând rujat și îmbrăcat în chiloți și o cămașă de culoare albă.

“După ce l-am văzut pe Ristei, m-am gândit că din start pierd. Era mult mai feminin ca mine”, a spus Ștefania, iubita lui Speak.

“Ristei arăta ca un fetiţo-băiat sărac. Eu cred că imaginea lui Ristei o să mă bântuie, o să rămână mult timp impregnată în minte”, a comentat Speak.

Florin Ristei

Ineditul concurs de la ”Asia Express” a fost câștigat de Mario Fresh, coechipierul lui Alex Velea.

”Era un super latino-lover, cu părul pe spate, ud. Mai ales schema cu apa le-a leşinat pe fete”, a comentat Ștefania, iubita lui Speak, despre prestația lui Mario Fresh.

citește și...