Primele declarații ale Alinei Pușcaș după ce a fost depistată cu coronavius. ”Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie”

20.06.2020, 09:54
Primele declarații ale Alinei Pușcaș după ce a fost depistată cu coronavius. ”Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie”
Primele declarații ale Alinei Pușcaș după ce a fost depistată cu coronavius. ”Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie”

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus. Vedeta a făcut declarații despre starea sa.

Mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Este vorba de Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir. Și prezentatoarea show-ului, Alina Pușcaș, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Aceasta a făcut declarații entru revista Elle.

Aceasta se află în spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan” și a precizat, totodată, că este asimptomatică.

”Din păcate suntem în București, iar eu sunt în Rol 2, adică Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan. Trebuie să recunosc că sunt foarte fericită că am venit aici și nu m-am dus în altă parte, chiar dacă dragii mei colegi de la ”Te cunosc de undeva”, o parte din ei, cei care sunt confirmați cu acest nemilos virus, sunt la Matei Balș. Eu am preferat să vin aici. De ce credeți? Eu sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat.

Țin să fac această declarație pentru că este prima declarație pe care eu o voi lansa, pentru că da, trebuie să recunosc, am făcut testul ieri și am fost confirmată: sunt pozitivă. Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19 care, se pare, a fost cu mine foarte simpatic, pentru că nu mi-a oferit nici măcar un simptom”, mai precizează Alina. „Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. M-am simțit perfect…”, a declarat Alina Pușcaș.

A făcut precizări despre colegii ei de la ”Te cunosc de undeva”

Vedeta susține că nu s-a aflat alături de colegii ei de la ”Te Cunosc de undeva” care au fost depistați pozitiv.

„Eu nu m-am aflat printre acei colegi de la ”Te cunosc de undeva” care s-au aflat în apropierea celor confirmați pentru că eu nu am participat la acele filmări, fiind vorba despre repetiții. Așadar, noi ne-am întâlnit cu toții cu ceva timp în urmă, adică acum vreo 12 zile. Cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs. Eu nu.

Așa că, ce credeți că am făcut eu? Am zis să fiu și eu cetățeanul model și am luat familia de mânuță, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie. Eu nu înțeleg cum este posibil, totuși, atâta timp cât eu, vorba aceea, m-am sărutat cu soțul meu și, totuși, el este negativ”, a mai spus Alina Pușcaș.

Nu are tratament

Prezentatoarea TV a explicat că nu are un tratament propriu-zis și așteaptă rezultatele testelor ca să poată reveni acasă.

”Eu nu am un tratament propriu-zis pentru că nu am ce să tratez. Am covid-ul practic în sistem dar nu aștept decât să-și facă damblaua, damblaua însemnând să stea și să îmi iasă două teste negative, consecutiv, ca să pot pleca acasă.

Se pare că cei care sunt asimptomatici, așa cum sunt eu, nu pot transmite virusul mai departe, ceea ce se confirmă cu membrii familiei mele și cu prietenii, toți cu care ne-am întâlnit în săptâmâna în curs și cei de acum două săptămâni care și-au făcut deja testele și nu au absolut nimic”, a mai declarat Alina Pușcaș pentru sursa citată.

citește și...