Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea au vrut să iasă din ”Asia Express”. ”Am avut o discuție și am stabilit împreună să ne asumăm consecințele”

28.03.2020, 16:28
Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea au vrut să iasă din ”Asia Express”. ”Am avut o discuție și am stabilit împreună să ne asumăm consecințele”
Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea au vrut să iasă din ”Asia Express”. ”Am avut o discuție și am stabilit împreună să ne asumăm consecințele” Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea au vrut să iasă din ”Asia Express”. ”Am avut o discuție și am stabilit împreună să ne asumăm consecințele”

Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea au mărturisit că au avut momente când au simțit că vor claca la ”Asia Express„, show-ul transmis de postul de televiziune Antena 1.

Răzvan Fodor și chef Sorin Bonta formează una dintre echipel care concurează în acest sezon la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1.

Cei doi au acordat un interviu pentru revista Unica, în care au mărturisit că a existat un moment în car au vrut să se retragă din competiție.

„Am avut o discuție și am stabilit împreună, pentru că nici eu nu mai puteam și voiam acasă, să ne asumăm consecințele ieșirii din cursă. Partea nasoală e că nu poți să ridici mâna sus și să spui că tu vrei să pleci acasă, pentru că avem niște contracte de necombătut”, a povestit Răzvan Fodor.


„Poți să te duci în competiția asta doar de amuzament sau să te implici cu totul. N-am fost noi foarte înverșunați, nu ne-am reproșat lucruri, că unul trage mai mult și altul mai puțin, n-am făcut dramă din asta, deși ne-am mai și certat”, a adăugat el.

Chef Sorin Bontea a completat:

„Amândoi suntem competitivi de fel și nu ne-am lăsa așa cu una, cu două. S-a văzut când nu mai puteam, și la jocul de amuletă, când a trebuit să ne cărăm cu carele în spate. Am tras cât am putut, dar la un moment dat s-a terminat… gazul”.

citește și...