Fiul Corneliei Catanga se căsătorește. ”Nu va fi o nuntă, o să fie o ceremonie simplă pe stilul acela al lor, de unde bani?!”

17.05.2022, 14:12
Fiul Corneliei Catanga se căsătorește. ”Nu va fi o nuntă, o să fie o ceremonie simplă pe stilul acela al lor, de unde bani?!”
Fiul Corneliei Catanga se căsătorește. ”Nu va fi o nuntă, o să fie o ceremonie simplă pe stilul acela al lor, de unde bani?!”

Alexandru Pădureanu, fiul muzicianului Aurel Pădureanu și al regretatei interprete de muzică de petrecere Cornelia Catanga, se pregătește să se căsătorească cu iubita sa din America. ”Nu va fi o nuntă, o să fie o ceremonie simplă pe stilul acela al lor, de unde bani?!”, a spus Aurel Pădureanu despre evenimentul care urmează să aibă loc în viața fiului său.

Alexandru Pădureanu, în vârstă de 24 de ani, ar fi trebuit să se căsătorească anul trecut cu iubita sa, Alina. Acum, fiul lui Aurel Pădureanu și al regretatei artiste Cornelia Catanga pleacă în America cu iubita lui, unde își vor uni destinele.

Ceremonia, care va avea loc în vară, va fi una modestă, după cum a declarat Aurel Pădureanu pentru click.ro.

Fiul Corneliei Catanga se căsătorește. ”Se cunună și ei acolo, fata lui are cetățenie americană”

”Da, Alexandru este de mult timp cu iubita lui. Măcar asta să-mi mai aducă fericirea. Se cunună și ei acolo, fata lui are cetățenie americană. Ea a venit special pentru Alexandru să îl susțină după ce a murit Cornelia. Nu va fi o nuntă, o să fie o ceremonie simplă pe stilul acela al lor, de unde bani?! Că nu sunt”, a declarat Aurel Pădureanu.

”El e un băiat talentat, cel mai tare pe pianist, dar nu vedeți că nu se poate face nimic în țara noastră de alții. Uitați ce s-a întâmplat la Eurovision. Oamenii buni sunt dați la o parte. Alex locuiește cu viitoare lui soție și vrea să facă acest frumos eveniment. Era programat anul trecut, dar dacă Cornelia s-a prăpădit..nu s-a mai putut face nimic, a trebuit să respectăm doliul”, a mai spus acesta pentru sursa mai sus-menționată.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...