Fiul Corneliei Catanga se însoară la 6 luni de la moartea mamei sale. Aurel Pădureanu a dat toate detaliile

21.08.2021, 12:42
Fiul Corneliei Catanga se însoară la 6 luni de la moartea mamei sale. Aurel Pădureanu a dat toate detaliile
Fiul Corneliei Catanga se însoară la 6 luni de la moartea mamei sale. Aurel Pădureanu a dat toate detaliile

Fiul Corneliei Catanga se însoară la 6 luni de la moartea mamei sale. Alexandru Pădureanu urmează să se căsătorească cu femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire de ani buni. 

Cornelia Catanga a decedat la 63 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19! Fiul și soțul său nu-și revin din șoc de când au condus-o pe ultimul drum.

Fiul Corneliei Catanga se însoară la 6 luni de la moartea mamei sale

Pentru a-i mai alina suferința tatălui său, Alexandra Pădureanu a decis să se însoare cu iubita lui. De asemenea, băiatul va pleca în America după ce va face nunta. Aurel Pădureanu a oferit detalii despre nunta fiului său.

„Am vorbit pentru copii și aceasta ar fi și dorința Corneliei, ca feciorul meu cu fetița din SUA să se căsătorească. Facem un eveniment în familie. Nu ne dorim să facem cu muzică, abia au trecut 5 luni și jumătate de la moartea Corneliei. Vreau să îi cunun ca după, la sfârșitul anului sau la începutul celuilalt, să plece în America pentru un an, un an și jumătat. Era dorința ei cea mai arzătoare ca băiatul să ajungă în Statele Unite pentru că muzica lui, jazz-ul, nu prea e recunoscută la noi”, a declarat Aurel Pădureanu, într-o emisiune TV.

Aurel Pădureanu a făcut declarații terifiante după moartea soției!

După moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a făcut dezvăluiri terifiante! Soțul regretatei soliste a mărturisit că aceasta și-a prevestit moartea.

“Cornelia avea premoniții! Anul trecut, ea a făcut pomul de iarnă, a cumpărat tot. Era fericită. A făcut un pom extraordinar de frumos. După 10 ianuarie însă noi am vrut să-l desfacem, să nu-l mai ținem. A început să plângă atunci cu lacrimi mari și mi-a zis: Lua multe pastile, o dureau mijlocul, picioarele. N-am crezut în viața mea că chiar așa se va întâmpla. Ea avea o aură de la Dumnezeu, ne făcea toate plăcerile, și mie, și lui Alexandru. Acum, în martie, când a împlinit 63 de ani, i-am luat un parfum care-i plăcea ei”, a mai povestit Aurel Pădureanu, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Funeraliile Corneliei Catanga au avut loc la Cimitirul Ghencea Civil sâmbătă, 27 martie, însă puțini au fost cei care au putut să-și ia rămas bun de la artistă. Ea a fost înmormântată dezbrăcată, băgată într-un sac, într-un sicriu sigilat, conform protocolului Covid.

citește și...